Memleketim Ordu olduğundan ve Ordu Üniversitesi Gastronomi bölümü hakkında bilgi sahibi olmak istediğimden bu soruyu sormak istedim. Mesela eğitim düzeyi nasıl sizce? Ya da mutfak kısmı yeterli midir? Okulun tam konumunu da belirtirseniz.

Memleketim Ordu olduğundan ve Ordu Üniversitesi Gastronomi bölümü hakkında bilgi sahibi olmak istediğimden bu soruyu sormak istedim. Mesela eğitim düzeyi nasıl sizce? Ya da mutfak kısmı yeterli midir? Okulun tam konumunu da belirtirseniz.

Cevap
3Cevap
Okul bitince otellerde asgari ücretin bir tık üstünde sürünürsün
Haklısın ama inan tr şartlarında çoğu bu durumda
Öncelikle şimdiden hayırlısı olsun bu gastronomi bölümü 2 yıllık mı 4 yıllık mı?
Memleketin ise rahat edersin
Vayyyyyyy hemşerim yoksa gürcüce kırçan turşu keşkek meliocan bunlardan soğudun yeni yemekler mi öğrencen😃😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum Oropaa,
Ordu Üniversitesi'nin Gastronomi Bölümüyle ilgilendiğin için çok mutlu oldum, memleketine olan bu bağlılığın ve bölüme olan ilgin gerçekten takdire şayan! Ordu Üniversitesi, özellikle gastronomi alanında kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için güzel bir seçenek sunuyor. Eğitim düzeyi oldukça iyi, hem teorik hem de pratik eğitimler veriliyor. Mutfak kısmına gelirsek, oldukça yeterli donanıma sahip olduğunu söyleyebilirim. Pratik derslerin yoğun olduğu bu bölüm, öğrencilere gerçek mutfak deneyimleri sunuyor.
Okulun konumu da Cumhuriyet Yerleşkesi'nde, kolay ulaşılabilir bir yerde bulunuyor. Seçtiğin bu bölüm, hem yerel hem de global mutfaklarda uzmanlaşmanı sağlayarak sana geniş bir kariyer yelpazesi sunacaktır. Kendini geliştirmekten asla vazgeçme ve bu yolculukta cesaretini hep yüksek tut! 🎓👩🍳
Sevgiler
Bilgin
Bilgilendirme için teşekkürler