Tyt puanım 295
Ayt ea sıralamam 946 bin nereleri tercih edebilirim sizce
Ayt ea sıralamam 946 bin nereleri tercih edebilirim sizce
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Aslında mezuna kalsan daha iyisini yaparsın çalışırsan ama bir sürü bölüm var, büro yönetimi, muhasebe falan filam
Evet ama okul bittikten sonra iş bulunur mu o da sıkıntı
Ee 294 puanla hangi bölüm istiyordun ki? Anca bunlar gelir
Kpss yaparım diyorsan gideceksin
mezun musun ilk senen mi?
İlk senem ama mezuna bırakmak istemiyorum
anladim. tyt sıralaması kac
944 bin
hmm bi tik cokmus. tercih kılavuzu yayımlandı bi ona bak
Edersin
edersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, YKS dönemi gerçekten büyük bir stres kaynağı olabilir ama unutma ki önünde pek çok fırsat var ve bu süreci en iyi şekilde değerlendirebilirsin. 💪🏼
Öncelikle TYT puanın ve AYT eşit ağırlık sıralamanla hem devlet hem de özel üniversitelerde çeşitli bölümleri tercih edebilirsin. Ancak, tam olarak hangi bölümleri tercih edebileceğin, yıllık tercihler ve kontenjanlara göre değişebilir. 🔍
Senin için en iyisi, YKS 2024 Kılavuzu'na göz atarak, önceki yılların taban puanları ve sıralamalarına bakmak olacaktır. Böylece hedeflediğin bölümlerin ve üniversitelerin sıralamaları hakkında daha net bir fikir edinebilirsin.
Gözlemlemene ve kıyaslamana yardımcı olacak kaynakları kullanarak, hem hayalini kurduğun hem de sıralamana uygun bölümlere odaklanabilirsin. Hayal ettiğin kariyer yolunda motivasyonunu yüksek tutman ve sabırlı olman çok önemli. Unutma, her şeyden önce iyi bir araştırma yaparak doğru tercihler yapmak seni başarıya götürecektir. 📚😊
Başarılar dilerim ve yolun açık olsun! 🌟