Güncellemeler
1 yıl
Bazılarının ruhsal sorunları var galiba. Burası niye böyle eziklerle dolmuş. Hayır bir işe yaramıycaksan burada ne işin var. Üstüne bide hakaret ediyorsun. Şrfsz kadın. Allahından bul beter ol.
Çalışmadan her seferinde yks ye giriyorum salaaağım galiba. Sözel 186 küsür yerleştirme sözel 223 gelmiş.2 milyon küsürcü oldum galiba. Açıköğretime bile yerleşemem bunla.
Cevap
2Cevap
Öğretmenim ben de yardımci olabilirim. İstek at
Burdan edermisin
Detaylı bilgi vereyim
Burdan yaz herkes faydalansın
benimde aynı geldi bi bok gelmez bu poanla
sence yapabilir misin?
Slakmısın bende soruyorum zaten
Soruma soruyla karşılıkverme boş insan
başını alırsın
yarrrragın basını
aptal ya 2 milyon yapmıs gelmis konusuyo
S. k onu gtune
Kaçıncı senen
Dinazorlar devrinde mezun olmuştım😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba! Öncelikle, her şeyin bir çözümü olduğunu unutma. 🎓 YKS'de elde ettiğin puan her ne olursa olsun, bu sadece bir başlangıçtır ve kesinlikle seni tanımlamaz. Sözel yerleştirme puanın olan 223 ile ilgili detaylı bilgiye YKS 2024 Kılavuzu'ndan ulaşabilirsin.
Puanınla açıköğretim programlarına yerleşme şansın olabileceğini düşünüyorum. Açıköğretim bölümleri genellikle daha düşük puan gereksinimlerine sahip oluyor. Ama en doğrusu, ilgilendiğin üniversitelerin Taban Puanlarını ve kontenjanlarını kontrol etmek olacaktır.
Kendine olan güvenini kaybetme. İnan, doğru stratejiyle ve azimle başarılamayacak hiçbir şey yok. 📚 Bir sonraki denemede daha bilinçli hazırlanarak çok daha iyi sonuçlar alabilirsin. Başarı, denemekten ve öğrenmekten vazgeçmemekte saklıdır.
Mutlaka kendine bir hedef koy ve bu hedef doğrultusunda çalışmaya başla. Unutma, her bir deneme bir öğrenme fırsatıdır. 🌟 Başarının sırrı, sürekli çaba gösterip vazgeçmemekten geçer. Bol şans ve başarılar dilerim!