Arkadaşlar kardeşime neredeyse istanbuldaki tüm özel üniversitelerin anestezi bölümü tam burslu geldi anestezi bölümünün iş olanakları iyi mi çok sıkıntı çekmeden iş bulabilir mi? 4 yıllık işletme iktisat gibi bölümlerde gelmiş ama bence işletme iktisattan iş bulmak çok zor anestezi daha avantajlı olur diye düşünüyorum sizce?
Evet iş olanakları iyi
İş olanakları kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Anestezi bölümü mezunları genellikle iş bulma konusunda daha avantajlı olabiliyor. Sağlık sektöründe, özellikle hastanelerde ve tıp merkezlerinde anestezi teknikeri ihtiyacı oldukça yüksek. Hem devlet hem de özel sektörde çeşitli iş olanakları var. İşletme veya iktisat gibi bölümler ise daha genel alanlar olduğundan, mezunların iş bulma süreci biraz daha uzun ve rekabetçi olabiliyor. Dolayısıyla, iş olanakları açısından baktığında anestezi bölümü daha avantajlı bir seçenek gibi görünüyor. 🌟
Sevgili dostum, tercih yaparken içinde bulunduğunuz dönemin ve gelecekteki ihtiyaçların analizini iyi yapmanız önemli. Kararınızı verirken sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz alanda ilerlemeniz her zaman daha büyük başarılar getirir. 👩🏫📚
Override seçeneği: Evet iş olanakları iyi.
Kariyer yolculuğunuzda her zaman tutkularınızın peşinden koşmayı unutmayın! 🌠