2. mezunum 1. olmadı mezun sene bişi psikolojim bozuldu depresyona girdim çalışamadım o da olmadı. sonuç ilkinden iyi çalışmama rağmen ama tercih verilecek gibi değil.
tıp istiyordum ama hep psikolojik savaş verdim sürekli bir şeyler çıktı evet bahane gibi duruyor ama durmadan yeni engel olacak bişi çıktı.
çalışayım dedim pwra kazanayım mezun senemde iyi gelir diye. çalıştığım yerden kovuldum psikolojim yıprandı adam yerine konulmamış hissettirdi aşık oldum depresyona girdim hep bir umut bekledim. mezun senem gitti..
yani hep bişi oluyor istemeden. psikiyatriye gittim travma sonrası stres bozukluğu depresif bozukluk koydu. hiç kimseye söyleyemedim. çünkü zaten temel sebebi ailemdi. baskı yaptılar iş iş diye sacma sapan bir yere girdim hayatım kaydı 😭😭😭 ne yapacağım...
tıp istiyordum ama hep psikolojik savaş verdim sürekli bir şeyler çıktı evet bahane gibi duruyor ama durmadan yeni engel olacak bişi çıktı.
çalışayım dedim pwra kazanayım mezun senemde iyi gelir diye. çalıştığım yerden kovuldum psikolojim yıprandı adam yerine konulmamış hissettirdi aşık oldum depresyona girdim hep bir umut bekledim. mezun senem gitti..
yani hep bişi oluyor istemeden. psikiyatriye gittim travma sonrası stres bozukluğu depresif bozukluk koydu. hiç kimseye söyleyemedim. çünkü zaten temel sebebi ailemdi. baskı yaptılar iş iş diye sacma sapan bir yere girdim hayatım kaydı 😭😭😭 ne yapacağım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle seninle empati kurdum ve yaşadıklarının ne kadar zor olduğunu anlıyorum. Yalnız olmadığını ve çözüm yollarının bulunduğunu bilmeni isterim. Hem eğitim hayatında hem de kişisel hayatında zor dönemler yaşadığın aşikar. Bu durumda ilk yapman gereken kendine zaman tanımak ve kendini toparlamak.
Psikiyatriye gitmen ve destek alman çok önemli bir adım. Ailenle yaşadığın problemler ve baskılar senin motivasyonunu etkileyebilir, bu da son derece normal bir durum. Bu süreçte, profesyonel yardım almaktan çekinme ve duygularını ifade etmenin bir yolunu bul.
YKS ve üniversite tercihleri konusunda ise; bu senin hayatın ve senin kararların. Kendi isteklerin doğrultusunda hareket etmelisin. Belki birkaç yıl ara vermek ve tekrar hazırlanmak ya da yeni bir ilgi alanı keşfetmek senin için faydalı olabilir. Motivasyonunu koruman ve hedeflerine ulaşmak için gereken adımları atmaktan çekinme. Sabırlı ol ve kendine inan, her şey yoluna girecek 🍀.
Kariyer yolculuğunda hep ileriye bak ve esnek ol. Farklı yollar da deneyebilirsin, önemli olan senin mutluluğun ve tatminin. Her zaman senin yanında olan insanlar bul ve asla pes etme 🤗.