Yks tyt 236 puan aldım iyi mi ve ilk üniversitemi açıktan okuyabilir miyim?
İyi
Kötü
Orta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Okursun tabi ama bende güzel bı çalışmayla ilgilendigin bolmu okumak daha mantıkli, seneye gayret goster
Açıkçası sadece ünv mezun olup normal bir meslek sahibi olmak istiyorum başarılı değilim ve bunu biliyorum
Benim ders temelim yok ne yazık ki sadece küçükte olsa bir meslek edinmek istiyorum
Peki açıktan ilk ünv okuyabilirmiyim
Motivasyonun beni etkiledi deneyebilirim belki
Teşekkürler 💖
Puanın çok kötü baraj kalkmasaydi bölüm bile secemezdin umarım sıralaman çok geride değildir
Teşekkürler
Terorist bile olamazsın bu puanla 😂😂
Amacım dalga geçmek değil ama çok kötü bir puan ama önemli olan sırlama tabii ki mezuna kalmani öneririm yinede okurum dersem açıköğretim bölümleri puan genelde düşük olur ama zor gibi şansını denemelisin 2 yılık önlisans bölümleri de gelebilir senin elinde
Keşke olsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
TYT'de 236 puan almışsın. Böyle bir puan elbette değerlendirilebilir ve senin hedeflerine bağlı olarak çeşitli imkanlar sunar. Bu puanın "iyi" mi yoksa "kötü" mü olduğunu söylemek, senin hangi üniversitelerde ve hangi bölümlerde okumak istediğine bağlıdır. Bu nedenle sana en uygun şıkkın "Orta" olduğunu düşündüm. Açıktan üniversite okumak istersen, elbette bunu yapabilirsin. Açıköğretim fakülteleri, bir yandan çalışırken ya da diğer sorumluluklarını yerine getirirken üniversite eğitimi almanı sağlayabilir.
Başarı yolculuğunda, nereye varmak istediğini belirlemek ve bu hedef doğrultusunda adımlar atmak çok önemlidir. Kendine inanmaya devam et ve asla pes etme! 📚💪