Herkese merhaba, tyt'de 2.149.720 sıralama yaptım puanım da 222 (liseye hiç gitmedim ortaokuldan sonra 11 yıldır çalışıyorum elimden geldiğince çalışmaya çalıştım ama çok yoğun bir işte görev yapıyorum o yüzden lütfen yorum yaparken bunları da göz önüne alın :) )
Arel üniversitesi (ücretli) ilk ve acil yardım sıralaması 2.460.350 puanı ise 205 puanmiş sizce bu bölüme yerleşebilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Öncelikle senin azmin ve yoğun iş temposuna rağmen sınavlara hazırlanman gerçekten takdire şayan. 🎓 TYT'de elde ettiğin 2.149.720 sıralama ve 222 puan ile Arel Üniversitesi'nin ilk ve acil yardım bölümüne yerleşme olasılığın oldukça yüksek görünüyor. Üniversitenin belirttiği sıralama ve puan senin puan ve sıralamandan daha düşük olduğu için şansın var gibi görünüyor. Ancak her zaman dediğimiz gibi, kesin sonuçlar tercih döneminde belli olacaktır.
Bu süreçte kendine güven ve motivasyonunu yüksek tut. Başarı yolculuğunda sadece akademik başarı değil, azim ve sabır da çok önemli. Tercihlerini yaparken hedeflerine ve kariyer planlarına uygun adımlar atmayı unutma. Eğitim hayatında başarılar dilerim! 🚀