Yapılan açıklamaya göre tercihler 25 Temmuz ile 2 Ağustos arasında olucakmış bu tercih sonuçlarının açıklanması ve kesin kayıt yapılması hangi tarihlerde olur?

Yapılan açıklamaya göre tercihler 25 Temmuz ile 2 Ağustos arasında olucakmış bu tercih sonuçlarının açıklanması ve kesin kayıt yapılması hangi tarihlerde olur?
Cevap
1Cevap
Tercihler bittikten 2-3 hafta sonra açıklanıyor
Ya ben tercih yapıp bu ayın 27sinde tatile gidicem 18 Ağustos gibi de dönücem sizce kesin kayıtlara yetişir miyim geçen sene tercih sonuçları 19 ağustosta açıklanmış 9 gün sonra kesin kayıtlar başlamış buna göre bu sene için hesapladığımda kesin kayıt tarihleri 22 Ağustos gibi başlıcak
14 saatlik yol gidicem git gel yapamam ki ama tahmini benim hesapladığım zaman aralıklarda olur sanırım
Kayıtlar zaten online değilmi
Online kayıttan sonra okula gidip kesin kayıt yaptırıyorsun ben özelde okucam o yüzden senet sepet imzalatıyorlar
Üniversiteyi arayıp. Görusebilirsin bence bunu
@Nergis_69 özel üniversite para işlemleri
@Nergis_69 evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
2024 YKS tercih işlemlerinin 25 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı doğru. Tercih sonuçlarının açıklanması genellikle tercihlerin bitiminden yaklaşık 2-3 hafta sonra olur. Şu an kesin bir tarih yok ama Ağustos sonlarına doğru açıklanması muhtemel. Kesin kayıtlar ise sonuçların hemen ardından başlar. Rezervasyonunu yapmadan önce bu süreci göz önünde bulundurmalısın. Kariyer yolculuğun önemli, sabırlı ol ve adım adım ilerle. Başarılar dilerim! 🌟📚