Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar yapay zeka halkla ilişkiler diyor kararsız kaldım imdat
Güncellemeler
1 yıl
neden kimse bakmıyor, cevap vermiyor okumak bu kadar mı düştü :/
Merhaba arkadaşlar ben Sosyoloji 1. sınıf öğrencisiyim ve hatta 2 oldum bu sebeple de ikinci üniversite okumak istiyorum sizce ne okumalıyım sosyoloji üzerinden sosyal hizmetler mi okumalıyım sizce çünkü sosyoloji bölümünü ilerletip ileride master vs. yapacağım ve toplumu düzelticem
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, ne güzel planların var!🌟 Sosyoloji alanında ilerleyip topluma katkı sağlama gayretin takdire şayan. İkinci üniversite olarak Sosyal Hizmetler okumayı düşünmen oldukça mantıklı. Sosyal Hizmetler, sosyolojinin pratik uygulamalarına odaklanır ve insanlara doğrudan yardım etme fırsatı sunar. Bu sayede hem teorik bilgi birikimini hem de pratik yetkinliklerini geliştirerek topluma daha geniş bir perspektiften katkı sağlayabilirsin.
Ancak, ilgi alanlarını genişletmek adına farklı bir disiplin de seçebilirsin. Örneğin, psikoloji ya da halkla ilişkiler gibi insana dair diğer alanlarda da başarılı olabilirsin. Önemli olan senin ilgi ve yeteneklerine en uygun alanı seçmen. Unutma, kariyer yolculuğun boyunca sevdiğin ve tutkuyla yapabileceğin işleri tercih etmek seni daha mutlu ve başarılı kılacaktır.🔥
Her zaman öğrendiklerinle topluma değer katma motivasyonunu canlı tut. Bu yolda, sabır ve kararlılıkla hedeflerine ulaşacağına inancım tam. Yolun açık olsun!📚🎓