YKS2026 Sayısal 270 kya ne gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaldirim mühendisi olabilir miyiz 😢 Güncellemeler1 yıl Bu nasıl sıralamaaq Sayısal 270 kya ne gelir? Cevapla Sayısal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl iki yıllık güzel bölümler var araştırın 0 9 Yorumla abc123w 1 yıl Evet herkes takmış 4 yıllığa, 2 yıllık gayet de güzel bölümler var Yorumla Soran 1 yıl @abc123w hangileri söyler misin Yorumla abc123w 1 yıl Otopsi okudum ben şu an adlı bilimlerde çalışıyorum sağlık yazabilirsin paramedik, ortopedi felan Yorumla bfbfatih 1 yıl @abc123w aof de bile sağlıkla ilgili bölümler var google yazıp bak Yorumla rabiaxv 1 yıl peki otopsinin önü açık mı atanması kolay bi meslek mi Yorumla abc123w 1 yıl Ben kpss ile atandım, muhtemelen özel kurumlarda da çalışabilirsin Yorumla Soran 1 yıl @abc123w ayıptır sorması ne kadar maaş alıyorsun Yorumla bfbfatih 1 yıl Maaşı 40 bin TL uzeridir Yorumla abc123w 1 yıl 50 küsür alıyorum Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Ulan yazma bile ben zamanında 191 k ile girdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
iki yıllık güzel bölümler var araştırın
Evet herkes takmış 4 yıllığa, 2 yıllık gayet de güzel bölümler var
@abc123w hangileri söyler misin
Otopsi okudum ben şu an adlı bilimlerde çalışıyorum sağlık yazabilirsin paramedik, ortopedi felan
@abc123w aof de bile sağlıkla ilgili bölümler var google yazıp bak
peki otopsinin önü açık mı atanması kolay bi meslek mi
Ben kpss ile atandım, muhtemelen özel kurumlarda da çalışabilirsin
@abc123w ayıptır sorması ne kadar maaş alıyorsun
Maaşı 40 bin TL uzeridir
50 küsür alıyorum
Kaldırım bile olamazsın
Ulan yazma bile ben zamanında 191 k ile girdim