Güncellemeler
1 yıl
GÜNCEL
şu an 4 yıllık bir bölümdeyim (örgün) ve aynı kampüsümde bulunan ve çok istediğim 2 yıllık örgün bir bölümle aynı anda okuyabilir miyim? 4 yıllık 2 yıllıktan büyük sonuçta , sorun çıkmaz umarım. İstediğim bölümün çok üstünde puan ve sıralama yapmışım TYT'de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Oluyor evet
alttaki kişi olmayacağını söylüyor da benim istediğim MYO da yani teknikerlik de aynı kampüste
Aynı üniversite aynı kampüs sadece 4 yıllığım mühendislik fakültesinde , diğeri 2 yıllık da myo da
Bende 2 yıllık okuyorken bir kaç arkadaş aynı anda 4 yıllık bölümlerden okuyorlardı o yüzden dedim
Ben şu an 4 teyim , 2 yıllık yandan ve aynı üniversite aynı kampüste istiyorum , 4 yıllığı da bırakmak istemiyorum. Slağın teki de yazmış çap map falan , ben tercih yapıcam ulan soruyu da okumuyorlar , salğ diyorum tekniker olacağım bana aöıktan oku diyor maçwoglu maw
teşekkürler
Aynen tercih yap bir kaybın olmaz ama oluyor yani biliyorum inşaallah istediğin yere gelirsin
Çok teşekkür ederim sağ olun , sıralamam ve puanım çok üstünde istediğim yerin de işte sıkıntı şu an bir 4 yıllığa kayıtlı olmam
Olur inşallah