AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sayılsalda İlk 30 bin, eşit ağırlıkta 5 bin harici başarı değil
Senden daha sığır 120 bin kişi senden daha iyi dicem ama ilk 1 milyonu gec 500 k ya bile giremeyenler bir zahmet okumasin
Sebep?
Okuduğunu anlayamıyor musun Türkçeyi paragraflari bile yapsan ilk 500 desin. Hiç mi oturup bakmadın ben neye giriyorum ne istiyor bu sınav diye
Birisi ozel uniye gidip çok basarili bir insan olabilir mesleginde onun disinda duzuk puanli bir bolume gidip yine sevecegi bir meslek secer ve su okumasin bu okumasın diyerek egitim gibi degerli bir seyi insanlarin yapmamasını tavsiye eden birinden daha faydali isler yapabilir.
Cevaplar birbirine çok benziyor
İnsanlara hakaret eden biri mi turkceyi anliyor sen anlama kardeş anlasan ne olcak
İnsanlik olmadiktan sonra anlasan kime ne faydan olcak?
Hakaret etmeden iki kelime konusmayi beceremiyorsun gelmis bana okudugunu anlamiyorsun diyorsun terbiyesiz
Haha sen bana ders mi veriyorsun? Dışarısı senin gibi milyonları barındırıyor. Düşlerinden uyan burası gerçek hayat. Mutlu son dediğin şey sadece masallarda olur. Ben sana okuma demedim adam gibi çalışıp daha iyisini yap bunu bile anlayamadin siralamana da hak veriyorum
500 k ya giremeyenler bi zahmet okumasin dedin
Orada da yaziyor
Evet 500 k ya girmeye çalış sende o zaman gidip? Nasıl fikir. Otur zamanın var. Her şey üniversite okumak değil milyonlarca mezun var ortalıkta neden onları değil de seni ise alsınlar bir düşün?
Ne hayalı senin okudugundan daha dusuk puanlı 500 un altına girmis birisi ki belki sen okumadin ondan çalıyorsun boyle.
Neyse 500 puan alti bolumden mezun olupda caliskanligi ve azmi sayesinde sayesinde iyi yerlere gelmis cok insan vardır ayrıca bir insan oludugu bolumün alanında calismayabilir de ama kendine yine de o bolumden aldigi becerileri baska alanda kullanarak ilerleyebilir.
Mesela halkla iliskiler okur agzi guzel laf yapar ticarete girer sevilen bi tuccar olur ya da tarih okur ogretmen olmaz gider turist rehberi olur vsssssss😉
Senin gibi insanlara hakaret etmiyorum guler yuzluyum yargilamiyorum insanlarla iletisimim cok iyi mesela
Bu yuzden alabilirler :)))
Haaa dersin belki iş hayatında bunu belli etmem ama bal gibi de boyle insanlarin gozunden belli oluyor icindeki kötülük
Aynen aynen alırlar. Sana laf anlatmak zor hayatında başarılar dilerim. Sadece hayallerde yaşıyorsun o kadar.
Belki benim istedigim bolum 500 un altinda? Belki kendi sehrimde okumak istiyorum
Hahahah ilkokul mezunu patronuna da soyle aynisini 😂😂
Muhtemelen ilkokul mezunu olan *
500 un altında yazamazsin demedim ama bitince sana ne katacak ne yapabileceksin okulun bitince. Mesele 4 yıl 2 yıl değil ki bir şekilde o biter zaten. Ayrıca sınava calismayip 3m olurken iyi de ben çalışmadın diye aldığın sıralamaya laf ederken mi yüzün kızardı?
Yuzum kizarmadi terbiyesiz ettigin hakarete sinirlendim
Nasil bu yasa kadar terbiye edinememis yazik bunu yetistirenlere acaba basi bosmu buyumus dedim
Sanane ne yapacağimdan canım okumak istiyor okuyorum sen kimseye şunu bunu yap diyemezsin herkesin kendi zamanı onu mu sormusum soruda? ne okuyacagimi ben düşünürüm hayatımı meslegimi de düşünürüm sen kendine nasil terbiye sahibi olursun onu dusun
Haha tamam canım aynen öyle. Hayatta başarılar dilerim sana. Yakın zamanda düşlerinden uyanman dileğiyle
Sen nasil terbiye sahibi olacagini dusun*
Sen hem terbiye hem de ilk 500 e nasıl girersin onu düşün:)
Ben terbiyesizlik etmedim terbiye ile tek alakalı yaptığım sey sana terbiye dersi vermek oldu bu konuşmada
+ ilk 500 e girmeden de cok guzel bölumler var
Ya of tamam nereyi yazarsan git yaz yeter bildirim gelip duruyor
Bu arada tercih yapma zaten önce biraz kendine çekiduzen ver orada cok dayak yersin konuşmayı bilmezsen 😂
Haha ihtiyacım yok yks ye şükür:) itinayla da terbiye veririm de seninki eğitimle de düzelecek gibi değil
bende egitimle cozulemeyecek bir sorun olsaydı sana faydam dokunmazdı bak iki dk da yola getirdim seni 😂
Aynen canım. Egon boyundan büyük bence sen gitte nereleri yazarım diye araştırmaya başla
3 milyona da girememisin ki
Girdim
Tebrikler
Ben 2 milyonuncu olmuşum gayet iyi bencr
221 yerleştirme puanı meslek ile 244 nere gelir
Başarı olarak görüyorsan nereleri seni alıyor onlara bak başarı olup olmadığını anlarsin
Meslek okuduğum için alan var
Buyuk bir basari
Basarisizlik
Vasat altı
Başarı tabi