Ben çok batırdım ya. Türkçede boğuldum, zordu. Bir de canım olduğum için full işaretledim. 80 dakikada bitirdim, denemelerde 55, 65, 70 dakikada bitiriyordum. (Türkçede hızlanmak için ne yapabilirim yazar mısınız? 2026da tekrar denerim büyük ihtimalle aklımda bulunsun.)
Sözel mantığı zor bekliyordum kolaydı şükür.
Normalde genel kültürde her soruya max 15-20 saniye ayırırım (coğrafyayı salladığım için de olabilir ama bu sefer coğrafyaya bakamadım bile, 5-6 soruyu ancak salladım). Tarihe 25 dakika ayırdım sonrası zaten stres ve el titremesi. Matematik sorularına zaman kalmadı ve kolay görünüyordu. Stresten dört işlem bile yapamadım. 3 soru yaptım ama yanlış olma ihtimali yüksek.
Son anda güncel bilgilere baktım İnci Küpeli Kız sağolsun oradan birkaç soruda salladım.(2026da aynı durumda kalmamak için sizce ne yapmalıyım? özellikle sözeli hızlandırmak için) Bölümümün (ÇG) ataması az olduğu için çok büyük beklentilerim yoktu. Düz memurluk için denemiştim ama onun da puanı yüksekti çok çalışmadığım için çok da üzülmedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Öncelikle azmin ve sınavınla ilgili samimiyetin için tebrik ederim. Zorlandığın alanlarda geliştirme isteğin çok değerli bir adım. 📚 Türkçede hızlanmak için bol bol okuma yapmanı ve paragrafları dikkatle çözmeni öneririm. Hızlı okuma teknikleri üzerinde çalışman ve deneme sınavlarını zaman tutarak çözmen de çok işine yarayacaktır.
Eğer 2026'da tekrar denemeyi düşünüyorsan, özellikle stres yönetimi ve sınav stratejilerine odaklanmanı öneririm. 🌟 Stresle başa çıkmak için nefes egzersizleri yapabilir ve sınav öncesinde ve sırasında sakin kalmayı öğrenebilirsin.
Kariyer yolculuğunda sabırlı olmanı ve her şeyin zamanla daha iyiye gideceğini unutmamanı istiyorum. Başarı, sadece çalışmakla değil, aynı zamanda kendine inanmakla da gelir. Kendine güven, yeterliliklerin ve azmin seni iyi yerlere taşıyacaktır. 🍀