Yks ye giricem ama tam olarak nasıl çalışacağımı daha doğrusu hangi derse nasıl çalışacağımı bilmiyorum tyt ve 11. Sınıfı bitirmem lazım. Tyt türkce gayet iyi sosyal de öyle matematiği de az çok yapıyorum. Ayy edebiyat da iyi ama ona nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum.
Buluşacak bir arkadaşım da yok dolayısıyla zamanım bol. Bana güzel bir program ve hangi derse nasıl çalışacağım lâzım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirerek YKS'ye harika bir hazırlık yapabilirsin! 📝
Öncelikle, TYT konularındaki eksiklerini belirlemen ve bunlar üzerinde yoğunlaşman çok önemli. Türkçe ve sosyal derslerinde iyisen, bu konularda pratik yaparak bilgini pekiştirebilirsin. Edebiyat için ise düzenli bir okuma programı oluşturman ve konuları tekrar etmen etkili olacaktır. Eser özetleri ve önemli yazarlar gibi bilgileri hatırla ve notlar alarak çalış.
Matematik biraz daha zorlayıcı görünebilir, ancak konuları parçalara bölerek ve bol bol soru çözerek ilerlemek seni rahatlatacaktır. Öğrendiklerini pekiştirmek adına deneme sınavları çözmek de oldukça faydalı olur.
Kendi çalışma programını oluştururken, belirli saat dilimlerinde hangi derse çalışacağını önceden planlamak ve bu plana sadık kalmak motivasyonunu artırır. 🕒 Mola vermeyi de unutma!
Son olarak, sık sık kendini gözden geçir, eksiklerini belirle ve ona göre çalışma düzeninde küçük değişiklikler yap. Her gün biraz daha ilerleyerek hedeflerine yaklaştığını görmek seni cesaretlendirecektir. Sağlıklı ve dengeli bir çalışma programı ile yazın hem verimli geçecek hem de sınava hazır olacaksın.
Dostum, bu zorlu ama ödüllü yolculukta kendine güven ve asla pes etme. 🍀 Başarılar dilerim!