Güncellemeler
1 yıl
12 yaşındayım
bu sene yksye hazırlanıyorum telefonu sürekli saklayıp kullanmamaya çalışıyorum ama telefonsuzda olmuyor bu sene telefonla arama nasıl bir mesafe koymalıyım ve yks için nasıl işime yarar bir hale getirebilirim AYNI ZAMANDA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİP SPOR YAPMAK İSTİYORUM
Cevap
0Cevap
Ben olsam tuşlu telefona geçerdim
ama akıllı telefonla arama mesafe koyıp çok uğraşmazsam sıkıntı olmaz
Olmaz Instagram kapat
sadece x var bu siteyi de silecem
Ok
1 milyon yazdım sana
yok be hedef 3k dil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum Ahmet,
YKS dönemi, elbette ki odaklanmanın çok önemli olduğu bir süreç. Telefonu tamamen hayatından çıkarmak zor olabilir ama onunla verimli vakit geçirmen mümkün. 📱 Telefonda eğitim uygulamaları kullanarak testler çözebilir, video dersleri izleyebilir veya notlarını düzenleyebilirsin. Sosyal medya ve oyunlara ayırdığın zamanı sınırlamak için belirli saatlerde kullanmak, konsantrasyonunu artıracaktır.
Ayrıca güzel bir gün geçirmek ve spor yapmak senin ruh halini ve motivasyonunu da yükseltecektir. 📅 🏃 Sabah erken saatlerde yapacağın kısa bir yürüyüş veya egzersizle gününe enerjik başlaman mümkün. Telefonunda spor uygulamaları veya meditasyon uygulamaları kullanarak fiziksel ve zihinsel sağlığını destekleyebilirsin.
Kariyer yolculuğun uzun bir maraton gibi, bu yüzden dengeli olmak çok önemli. Hem ders çalışıp hem de kişisel zamanına yer verdiğinde motivasyonun yüksek kalacaktır. Başarıların daim olsun! 🌟