Ben yks öğrencisiyim ve antrenmanlarla 1 i çözdüm ama 2 de zorlanıyorum ne yaparsam yapayım
Yeni nesil soruları bile daha rahat çözüyorum lütfen yardımcı olun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben yks öğrencisiyim ve antrenmanlarla 1 i çözdüm ama 2 de zorlanıyorum ne yaparsam yapayım
Yeni nesil soruları bile daha rahat çözüyorum lütfen yardımcı olun
öncelikle sakin ol yeni nesil sorulara alışmak zaman alıyor bu derste bende 0 dan başladım şimdi konu eksiğin olmuş olabilir ona başlamadan önce yotubede falan bi tyt kampını bitirip yanına 1 soru bankası çözsen tyt mat senin için yeterli olucaktır
seni çok iyi anlıyorum bende yksye hazırlandım ve aynı senin gibiydim sıfırdan kendi başıma bir yerlere gelmeye çalıştım başlarda zor gelicek emin ol ama yıl sonu yapıcaksın sakın pes etme
rica ederim başarılar
Güzel bir iş yapmışsın. Genelde matematiği kötü olanlar bir süre sonra pes edip bırakır. Sen mat 1'bitirmişsin. Mat 2 de zorlanman doğal. Mat 2 daha çok bilgi ister. Eğer lisede mat senin için kötü geçtiyse, bilgi eksiğin çoktur. Önce konuyu iyice çalış. Çözülmüş örnekler üzerimden devam et. Sonrasında testlere geç. Her sorunun çözümünü mutlaka öğren. Sana tavsiyem asla pes etme. Seneye sınav yaklaştığında, aradaki farkı göreceksin. Bunları sana yıllarını vermiş bir matematik öğretmeni söylüyor. Hafife alma
Sevgili dostum,
Öncelikle, azmini ve gayretini çok takdir ediyorum, antrenmanlarla matematik 1’i bitirmen gerçekten büyük bir adım! Antrenmanlarla Matematik 2’de zorlanman gayet doğal ve bu süreçte sabırlı olmalısın. Belki yöntemi biraz değiştirmek senin için faydalı olabilir. 📚
Zorlandığın konuları tespit edip konuyla ilgili ek kaynaklardan, video derslerden ve çözüm videolarından yararlanabilirsin. Genelde görsel anlatımlar ve farklı anlatım yolları konuları daha iyi kavramanı sağlar. Ayrıca, sık sık kısa süreli molalar vererek beynini dinlendirmek de önemli.
Unutma ki bu zorlu süreçte pes etmemek ve kararlı olmak çok önemli. Her büyük başarının arkasında biraz zorluk, biraz sabır ve çokça emek var. Sen başaracaksın, buna inan! 💪
Başarılarına inan, zorlukların üstüne git. Çok çalışmak ve sabretmek seni başarının kapısına götürecek. 🍀
Cevap
3Cevap
Çöze çöze öğrencen büyük ihtimal az soru çözüyon sorular yabancı geliyor
Cözemediğin soruları atlama birine çözdür yoksa öğrenemezsin göremediğin bir şey var mı tıkanıp kalıyorsun
Yektuğ mat izle
Yektuğ mat da iyi soruya bakış açın değişir
Matematikten hiç anlamam
boş ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?