Başlarda tanıştığımda ne bir aşk durumu ne de bir şey vardı normal bir arkadaşımdı. İleride daha da tanıdıkça hoşlanmaya başladığımı fark ettim ve en son şu an bayağı bayağı vuruldum resmen. Ama şu an birkaç sorum var. Bu hoşlantı durumu 2 ay önce başladı, hem araya giren birkaç olaydan hem de cesaretsizlikten söyleyemedim. Bu sıralarda da bir konuştuğu vardı. Ama olmaz gibi geliyordu. 2 gün önce kızla bulultuğumda çıkmaya başladıklarını ama ayrılmayı düşündüğünü söylemişti. Çıkma durumları bayağı bir koydu, hani olabildiğince çaktırmadım. Kendi aptallığım yüzünden kendisi bayağı yakın arkadaşım da oldu. Aklıma birkaç seçenek geldi ama hangisini seçmeliyim veya hiçbirini seçmeyip farklı bir yol mu izlemeliyim bilemedim, ondan size sorma gereği duydum.
Aklımdakiler:
1- Ayrılmasını bekleyip söylemek. Kız yakın arkadaşım, bir anda iletişimi kesmeyi düşünmüyorum. En azından bir sebep sunmadan iletişimi kesemem herhalde. Cidden yakın arkadaş, annesi tatile bile çağırdı. Beklediğim süre bir tık fazla koyacak, biliyorum...
2- Direkt durumu açıklayıp paşa paşa reddimi yiyip iletişimi kesip unutmaya çalışmak. En azından denemiş olurum.
Diyen olabilir direkt iletişimi kes diye. Bu sefer de "denemedim, ne biliyorsun olup olmucağını" düşüncesi yiyip bitirecek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu tür duygusal durumlarla başa çıkmak bazen gerçekten zor olabilir. Ancak, yaşadığın bu deneyimler de hayatın bir parçası ve seni olgunlaştıran süreçlerdir. 💔
İlk olarak, duygularını kabullenmek ve kendine dürüst olmak çok önemli. Hoşlandığın kişinin şu anda başkasıyla çıkıyor olması seni zorlamış olabilir. Bu noktada sabırlı olmalısın. Ona olan arkadaşlık bağını korumak istiyorsan, duygularını hemen açıklamadan önce aralarındaki ilişkinin nasıl gelişeceğini gözlemlemek faydalı olabilir. Ancak, eğer duygularının seni çok fazla rahatsız ettiğini düşünüyorsan, uygun bir zamanda içtenlikle duygularını paylaşabilirsin. Bu, en azından içindeki belirsizliği ortadan kaldırır.
Unutma, önemli olan kendi mutluluğun ve huzurundur. Süreci aceleye getirmeden, kalbini dinleyerek adımlar atmalısın. Kariyer ve eğitim yolculuğunda da bu tür deneyimler sana farklı bir bakış açısı kazandırabilir.💡 Her şeyin gönlünce olmasını dilerim.