ALDATILIYORUM ?

Herkese iyi akşamlar
5 yıldır devam eden bir ilişkimiz var. Çok sevildiğimi düşündüğüm aşırı ilgi ve sevgi hissettiğim bir ilişki. Son 5 aydır aileler tanışıyor agustosta nişan tarihi alınacaktı. Ben sosyal hesap kullanmıyorum. O kullanıyordu ama bir kaç hatasından sonra kapattırmıştım. Sonra bir bahane ile açtı. Asla göremiyodum naptıgını telefon şifresinide bir bahane ile değişti. Güven duymazsan zorlanırız bana güvenmeyi dene diye sürekli manipüle etti. Ben bu ilişkide fedakar olan tarafım , her anlamda yediğini içtiğini düşünen o kişi. Annesi gibi. Çok merak ettiğim için 1 ay önce bir arkadasıma ekletmiştim ama benim olduğumu düşünerekten hiçbir isteği kabul etmiyodu kızda isteği geri çekti. Aradan bir ay geçti biz güven meselesini çözmüştük en son bayramda tatile vs gittik aramız gayet iyiydi. Ta ki 2 gün önce o kız arkadaşım beni arayana kadar. 2 gün önce kız arkadasım ile benimki ortak bir cafenin sayfasını takip ediyolar. Cafe orada kızın hikayesini kendi hikayelerinde paylaşıyor benim erkek arkadaşım da ordan görüp kızı ekliyor ve yazıyo. Kız bana bunu gösterdi ve napayım dedi bende konuş dedm 3 gündür konusuyo kızla. Ve kızla konusurken bana normalde oldugundan daha cok ilgili. Ama bunu nasıl ortaya çıkarıcam bilmiyorum. Nasıl yakalicam bilmiyorum. Telefon şifresi yok , benm instagramım yok. Telefon instagram bildirimi sanırım sessizde.
ALDATILIYORUM ?