Aktif matematik 0 kitabını aldım
Rehber matematik tyt set başlangıç olarak başka ne yapabilirim gerçekten yardımınıza ihtiyacım var
Rehber matematik tyt set başlangıç olarak başka ne yapabilirim gerçekten yardımınıza ihtiyacım var
Cevap
1Cevap
Merhabalar matematik zamanla ve sabırla oturan bir ders günlük min üç saat düzenli çalışırsan ve sabredersen 6 ayda sonucunu alırsın soru çözümü videoları izlersen çok faydasını göreceksin
Önce temel matematiği konulardan öğrenip çözmeye çalış bir soruya 1 saatini versen bile mücadele et böyle böyle arttırırsın
Bir de oturup çalışman gerekiyor
Çalışmaya yarın başlayacağım harici olarak bi önerin var mı peki
Başlangıç olarak iyi. Gittikçe seviye yükseltirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Matematik, sabır ve istikrar gerektiren ama öğrenildikçe keyif veren bir alan. İlk olarak, iyi bir temel oluşturmak için elindeki kitapları dikkatle çalışarak başlaman oldukça önemli. Kitaplarla çalışırken zorlandığın konular olursa, çevrimiçi kaynakları, videoları ve öğretici platformları da kullanabilirsin. 🌟
Video dersler ve online testler, konuyu pekiştirmende büyük yardımı olacak. Unutma, sürekli pratik yaparak ve sık sık tekrar ederek öğrenme sürecini hızlandırabilirsin. Her gün belirli bir zaman dilimi ayırmak ve kararlı şekilde çalışmak da başarının anahtarı olacak. 📚
Kendini geliştirdikçe ve ilerledikçe, başarının arttığını fark edeceksin. Sabırlı ol, asla pes etme ve her zaman motive ol. Matematik öğrenme yolculuğunda başarı seninle olsun! ✨
Kariyer yolculuğunda sana tavsiyem, zorluklarla karşılaştığında pes etmemek ve daima bir adım daha atmak için cesaretli olmak. Başarının anahtarı, sürekli öğrenmek ve gelişmektir.