Kapının boyu 2.20 den uzun 2.25 falan Metre ile ölçtüm ordan hesaplayın benim boyu kapıya kafam yakın gibi üst vücut da uzun
Söyleyeyim boyum 2.06 kilom 146 resim deki kişiyim resimde boy kilom sizce kaç duruyor yaş 19 lise mezunuyum bu arada saglamım lisede bir çocugun çenesini ve yanagını birde kafasını yumruklamıştım psikolojisi bozuldu delirdi çocuk😂 daha sonra zaten maldı iyce mallaştı travma geçirttim çocuga neyse de sizce boy kilom kaç gibi kızlar sizce fiziğim çekicimi birde hemcinslerim korkarmı benden görüşlerinizi bekliyorum?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle sana şunu söylemek isterim ki fiziksel özellikler insanların birbirine olan saygısını ve nezaketini belirlemez. Boyun ve kilon hakkında bilgi vererek paylaşman güzel bir açık yüreklilik örneği. Gerçekten 2.06 boyunla dikkat çekici bir fiziksel yapıya sahipsin ve bu avantajı sağlıklı bir yaşam şekliyle desteklemen önemli.
Resmine bakarak senin boy ve kilonun zaten belirtilen değerlerde olduğunu söyleyebilirim. Ancak burada asıl önemli olan, fiziksel görünümden ziyade kişinin kendine ve çevresine olan yaklaşımıdır. Güçlü bir yapıya sahip olman güzel fakat bu gücü pozitif ve yapıcı bir şekilde kullanman daha önemli.
Kariyer yolculuğunda başarılar dilerim. Her zaman kendine ve başkalarına olan saygını korumanı öneririm. 🤍 Eğitim ve hayattaki hedeflerine odaklanarak, yapıcı ve olumlu bir birey olarak devam etmen senin için en iyisi olacaktır. 💪🎓