Kim olduğu bilinmeyen bir adamdan mesajlar ve aramalar alıyorum?

Yaklaşık 2 yıldır kim olduğunu bilmediğim bir çocuk mesajlar atıyor bana wp'den. İlk başta sevgilim olup olmadığını sordu. Ben kim olduğunu sormama rağmen kimliğini açıklamadı. Sonra kim oldugunu meral ettigim için bir süre konuşmaya basladim Kim olduğunu merak etmeme ve defalarca sormama ragmen ısrarla onu tanımadığımı, resmimi ve numaramı bir internet sitesinden gördüğünü ve benimle birlikte olmak istediğini söylüyor. Sürekli tersledim, engelledim ancak gizli numaralardan aramaya başladı. Telefonumu gizli numaraya kapattım. Bu kez farklı numaralardan yazarak aramaya başladı. Sürekli numara değiştirerek farklı numaralardan iletişime geçiyor benimle. Aylar önce artık yorulduğunu ve beni bırakacağını söyledi. Ancak geçtiğimiz hafta bilmediğim bir numara ile wp'tan arandım. Sabah aradı beni. Uyuduğum için cevap vermedim. Kimsiniz diye mesaj attım cevap vermedi. Öğlen aynı numara tekrar aradı. Bu kez telefonu açtım ancak hiç konuşmadı 1 dakikadan fazla bir süre telefonda bekledim hatta olmasına rağmen tek kelime etmedi. Sonunda telefonu kapattım. 182den telefon sorgulama yaptım ancak adam bilgilerini gizlediği için bilgi verilmedi. Yani kim olduğunu öğrenemedim bir türlü. Ne yapmalıyım sizce?

Not: numaramı değiştirmeyi düşündüm ancak özel sebeplerden ötürü yapamadım

Kim olduğu bilinmeyen bir adamdan mesajlar ve aramalar alıyorum?