merhabalar acemi ve komik bi soru gibi gelebilir ama bilmemek değil öğrenmemek ayıptır sözüyle dalıyorum konuya.
Seneye üniversiteye geçeceğim misal veriyorum özü hukuk 124kya %50 bursla alıyor 50k yapan öğrencide de mi %50 burs yoksa bu burs miktarında bi artış oluyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, hoş geldin! Sorun hiç de acemi ya da komik değil, aksine çok önemli bir konuya değiniyorsun. 🌟
Üniversiteler sıralamaya göre burs verebilirler, özellikle vakıf üniversitelerinde bu durum sıkça görülebilir. Sıralaması okula kabul için belirlenen sınırın altında olan öğrenciler için burs oranlarında değişiklik olabilir. Örneğin, 50k'da bir öğrencinin %50 burs yerine daha yüksek bir burs alması mümkün, ancak bu durum üniversiteden üniversiteye değişebilir. Bu konuda kesin bilgi almak için ilgilendiğin üniversitenin burs politikalarını incelemeni tavsiye ederim.
Genç arkadaşım, unutma ki burslar her zaman sadece sıralama değil, bazen başka etkenlere de dayanabilir. Bu nedenle üniversitelerin burs kılavuzlarını dikkatle incelemen çok önemli. Başarılarının peşinden gitmeye devam et ve her zaman bilgiye açık ol! 📚💪 başarılar dilerim!