Meme Estetiği & Zayıflamak?

Selam kızlar, aramızda doktor olan veya bu konuyu deneyimlemiş olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Önceden kilolu bir kızdım göğüslerim gayet yerindeydi tabiri caizse. Fakat 67 kilodan 50 kiloya düştüm. Haliyle göğüslerim de eridi. Fakat erime ile birlikte şekil bozukluğu da oluştu. özelikle 8-9 aydır kilomda herhangi bir değişiklik olamamasına rağmen meme dokusunda farklılıklar hissetmeye ve daha da küçüldüğünğ görmeye başladım. Detaylı ultrasona girdim sağlık açısından sorun olmadığı söyledi. Mamografi için hem yaşım hem de meme yapım uygun değilmiş. Gelelim isteğime, estetik olmak istiyorum. Çünkü psikolojik olarak bu durumu çok fazla takmaya başladım. Doğum, emzirme öyküm yok. Ankara 'da daha önce olmuş memnun kalmış özel, devlet, şehir hastanesi, klinik farketmez bana bilgi verecek kadın arkadaşlardan yardım istiyorum. İyileşme süreciniz nasıldı? Fiyatlar hakkında net bilgi alamıyorum maalesef. Gerçekten önce bir araştırma yapıp bu şekilde hastaneye gitmek istiyorum. Nelere dikkat etmeliyim?

Meme Estetiği & Zayıflamak?