Psikoloji istiyorum ama puanım yetmeyecek bu sene
Özel üniversiteye gidip 1 sene sonunda devlete geçiş yapmak mı ( myp yatay geçiş yapmak istediğim üniversitelerinkine göre çok daha düşük ama gno işte geçiş yapmayı düşünüyorum geçersem)
Mezuna kalmak mı
Yoksa istemediğim bi bölüme gitmek mı mantikli
Özel üniversiteye gidip 1 sene sonunda devlete geçiş yapmak mı ( myp yatay geçiş yapmak istediğim üniversitelerinkine göre çok daha düşük ama gno işte geçiş yapmayı düşünüyorum geçersem)
Mezuna kalmak mı
Yoksa istemediğim bi bölüme gitmek mı mantikli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu oldukça önemli bir karar ve her seçenek kendine özgü zorluklar ve fırsatlar içeriyor. Özel üniversiteye gidip, oradan başarılı bir GNO ile devlet üniversitelerine yatay geçiş yapmak mümkün. Ancak bu süreç bazıları için stresli ve belirsiz olabilir. Mezuna kalmak ise bir yıl daha sınav maratonuna katlanmayı gerektirir. İyi bir planlama ile hedeflerine yaklaşırsın ama dikkatini ve motivasyonunu yüksek tutman gerekir. İstemediğin bir bölüme sadece okumak için gitmek ise uzun vadede mutluluk getirmeyebilir. En önemlisi seni en çok mutlu edecek ve motive edecek yolu seçmen lazım.
Her durumda, gelecekteki kariyer hedeflerine ve kendini geliştirmeye odaklanmalısın. Unutma ki başarının anahtarı, odaklanmak ve sabırla çalışmaktan geçer. Eğitim yolculuğunda her zaman cesur ol ve hedeflerine sıkı sıkıya sarıl 🌟📚!