İlgisiz sevgisiz aile?

Selam arkadaşlar benim ailem bana karşı çok ilgisiz ve sevgisiz tek çocuk olmama rağmen gram umurları değilim. Babam denen pislik zaten zorla para veren hiçbir şeyimi bilmeyen ilgilenmeyen eve kafasına göre gelip giden işi bahane edip kaçan bi adamdı. Annem de ezik ses çıkarmayan aldatılan babamın uyguladığı zorbalık ve psikolojik şiddetlere hep ezik kalan ona yalakalık yapan bir kadındı. Ben liseden beri hep beni yük olarak görüyorlar. Hep git kendi hayatını kur diye evden kovuyorlar resmen. Hatta çocuklukta bile her şeyi başıma kakarlar istediğim şeyleri bile almazlardı. Şimdi de öyle mesela yurt dışı şehirdışında yaşasam hiç aramaz sormaz özlemezler. Asla sohbetimiz bir şeyimiz yok. Ben arayınca açıyorlar sadece. Annem de öyle sırf kendi çıkarına konuşur. Başka insanların ailesine bakıyorum da ne kadar sevgi dolu herkes. Çocuğunu seviyor özlüyor. Aynı şey akrabalarda da geçerli kimse beni saymıyor sevmiyor. Ama diğerlerini nasıl seviyorlar arıyorlar sahip çıkıyorlar. Ben gayet eğitimli düzgün iyi başarılı biriyim niye kimse beni sayıp sevmiyor anlamıyorum.

İlgisiz sevgisiz aile?