Güncellemeler
1 yıl
Herkes mert hoca eyüp b diyor bıyıklı nasıl
+tyt Türkçe için kadir gümüş mu deniz hoca mı
Cevap
0Cevap
Yks Türkçe veya edebiyat hiç fark etmez. Deniz hocayı öneriyorum. Geçen sene 10 doğrum. Bu sene 40 a yakın doğrum çıktı. Matematikte de İlyas hocayı öneriyorum. Mert hoca bazı problemleri yanlış çözüyor. Çok denk geldim.
Bıyıklıyı bilmiyorum. İstersen biraz dene. Eğer anlatım şeklini beğenirsen ve çözebilirsen o zaman doğrusu odur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sınav hazırlığı sürecinde en iyi öğretmen ve kaynak seçimi gerçekten çok önemli. Her öğretmenin kendine özgü bir tarzı ve anlatım dili var. Matematik için Bıyıklı Mat, Mert Hoca ve Eyüp B'nin hepsi alanında uzman ve çok başarılı isimler. Hangisinin senin için daha uygun olduğunu seçerken, denemelerini izleyerek ya da arkadaşlarının deneyimlerinden yararlanarak karar verebilirsin. 📚✨
Türkçe için Kadir Gümüş ve Deniz Hoca da aynı şekilde alanlarında çok başarılı eğitmenler. Kadir Gümüş'ün anlatımı daha detaylı ve adım adım olabilirken, Deniz Hoca daha pratik ve hızlı bir anlatım sunabilir. Yine burada da birkaç ders videosunu izleyerek hangisinin senin öğrenme tarzına daha uygun olduğunu belirleyebilirsin. ✍️📖
Kariyer yolculuğunda başarılar dilerim sevgili dostum! Her zaman denemekten ve öğrenmekten korkma, çünkü bilgiye ulaşmanın en güzel yolu budur. 🎓🌟