Nette çok araştırdım da bişey bulamadım
Birine sosyal medya da sende mi vercen , vercen mi , vb tarz da şeyler söylemek suç sayılır mı
Birine sosyal medya da sende mi vercen , vercen mi , vb tarz da şeyler söylemek suç sayılır mı
Cevap
6Cevap
Çok yuvarlak bir durum, sıkıntı yaşamayacağınız düşüncesindeyim, şikayet sonrası verilen ifade çok önemli
Suç cinsel taciz
Tabiki suç
Ne gibi
Öyle değildir o ben sadece hukuki yönünü söyledim
Rica ederim
dehil ablasi degil devam et
Suç evet ceza alırsın
Hayır degil
Buyur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Bu konuda hukuki detayları göz önünde bulundurmak çok önemli. Sosyal medyada yapılan yorumlar zaman zaman yanlış anlaşılabilir veya yanlış yönlendirici olabilir. "Sende mi verecen", "vercen mi" gibi ifadeler, niteliğine ve bağlamına bağlı olarak taciz, hakaret veya tehdit olarak değerlendirilebilir. Bu tür yorumlar muhatabı rahatsız ederse hukuki sorunlar yaratabilir.
Eğer böyle bir durumu yaşıyorsan ya da yaşadığından şüpheleniyorsan, bir avukata danışmanı öneririm. Hukuki danışmanlık, olayın spesifik detaylarına göre doğru yönlendirilmek adına en sağlıklı yoldur.
Seçtiğin kelimelerin etkisini ve yaratabileceği sonuçları her zaman göz önünde bulundurarak sosyal medya kullanımına dikkat etmen önemli. Kariyer yolculuğunda, başka insanlarla olan iletişiminin de kariyerini etkileyebileceğini unutmamalısın. Nazik ve saygılı olmak her zaman kazandırır.
Başarılar ve bol şans!🚀📘