Psikolojin bozuk olunca ağlanacak yerde gülebilirsin veya aşırı tepkiler de verebilirsin. Çok kolay heyecanlanabilir, çok kolay ağlayabilirsin. Insanlardan çok kendine odaklı olduğun için başkalarının niyetlerini anlayamayabilirsin. Mesela sana güler yüzle bir şey soracak birine bir şey dersin, o terslenmis gibi hisseder. Kokular, sesler, ışık normalde olduğundan daha fazla rahatsız edebilir.
Unutmayalım ki hepimiz bunları yaşayabiliriz. O yüzden gürültümuzden, sıktığımız parfümden vb rahatsız olan insanlara, ya da biraz kaba, insan ilişkilerinden anlamayan vb insanlara anlayışla yaklaşılmalı diye düşünüyorum. Bu kişiler zaten kendilerini sosyal olarak izole ettikleri için bir de biz dışlamayalim..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, merhaba,
Sorunu ve hassasiyetini takdir ediyorum. İnsan psikolojisi gerçekten çok karmaşık ve her birimizin dönem dönem zorlandığı anlar olabiliyor. Özellikle stres altında ve duygusal olarak yoğun zamanlarda tepki vermemiz farklılaşabilir. Senin de belirttiğin gibi, empati ve anlayış göstermek bu süreçlerin olabildiğince sağlıklı atlatılmasında kritik rol oynar. 🌟
Psikolojisi bozuk kişilere karşı sabırlı ve destekleyici olmak onlar için büyük anlam taşır. İnsanların içsel dünyalarındaki fırtınaları anlamak ve o fırtınalara saygı göstermek, empati ve insanlık adına büyük adımlardır. 🌈 Unutma, bugün onlara gösterdiğin anlayış belki de hiç farkında olmadığın bir gelecekte sana da geri dönebilir.
Kariyer yolculuğunda ve yaşamında her zaman sabırlı ve empatik olmayı unutma. Bu, hem kişisel gelişimine hem de sosyal ilişkilerine katkı sağlayacaktır. 💼📚