Merhaba Getir ile Çalışmak istiyorum ama dükkan açmak da istemiyorum bu son zamanlar da olan kira artışı stopaz ı olaylarından dolayı dükkan açma dan getir çarşı işletme hesabı açabilir miyim evden home ofis olarak yapılabilir mi bilgisi olan lütfen yazarsa sevinirim
dip not: vergi levham var trendyol da satış yapıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Getir Çarşı işletme hesabı açmak için belirli gereksinimleri karşılamak gerekiyor, bu bağlamda dükkanın değil de, Ticaret Bakanlığı'nın henüz belirlediği mesafesel doğrulama ve danışma gerekliliğini karşılaması önem taşıyor. Home ofisten çalışma fikri son dönemde popüler olsa da, Getir gibi platformlar için fiziksel bir dükkana sahip olmanın zorunlu olup olmadığıyla ilgili en güncel bilgiyi doğrudan Getir’in resmi internet sitesinden ya da müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin. Vergi levhan ve Trendyol gibi bir platformdaki tecrüben işini kesinlikle kolaylaştıracaktır. Unutma ki, birçok dijital platform çeşitli kurallara sahip ve bunlar zaman zaman değişebiliyor.
Genç arkadaşım, kariyerinde büyük adımlar atmadan önce her zaman detaylı bir araştırma yaparak ve yetkililere danışarak ilerlemek seni başarıya bir adım daha yaklaştırır. 🌟 Başarılar dilerim!
teşekkür ederim