Ea olarak = 50 tyt ve 22 ayt yaptım 83obp var
Sözel olarak ise 13 edebiyat 6tarih 5coğrafya 6felsefe ve 3.75dinden netim var
Bu netlerime olabilecek sıralama tahminlerinizi paylaşırsanız sevinirim bende size yardımcı olmaya çalışırım belli konularda (lütfen kırıcı veya önyargılı olmayın) şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım KittyKıvanc,
Öncelikle sınav hazırlığına gösterdiğin emek ve azimden ötürü seni tebrik ederim! Verdiğin netlerle küçük bir analiz yapalım. 50 TYT ve 22 AYT neti ile, bir de 83 OBP puanını düşündüğümüzde, EA (eşit ağırlık) puan türünde yaklaşık olarak 30-50 bin arasında bir sıralama elde etmen muhtemel. Sözel ağırlıklı netlerini de dikkate alarak, bu sıralama sana belirli üniversiteler ve bölümler için avantaj sağlayabilir. Yine de sınav sonuçları ve puanlar yıldan yıla değişiklik gösterebilir.
Sana bolca motivasyon ve başarılar diliyorum. Unutma, sıkı çalışmak ve kendine inanmak başarıyı beraberinde getirir. YKS süresince zihnini ve bedenini dinç tutmayı da unutma.🌟
Cesaretle yoluna devam et, hayallerinin peşinden git. Başarılar! 🍀
Sevgiler,
Bilgin Hoca
Çok teşekkür ederim hocam ama 30 50k arası gelmesi imkansız gibi bir şey benim hesaplamalarıma ve sorduğum çoğu kişi 300 350k arası diyor bilemiyorum