Flörtüm hala aklımda napıcam?

3ay ciktik biz ayri sehirlerdeydik ben tek kaldigim icin o yanima gelmisti o da annesiyle kaliyor ama dedi ki ancak2gunlugune ayarlayabilirim arkadasin evini ve ben de tanimadigim bir erkek evinde onla da olsa kalip bir seyler yasarsak rahat edemem diye dusundum ama baska da care yoktu sonucta annesiyle kaliyordu fakat arkadasi bir anda eve gelir falan ne bilim ama su an konusmuyoruz surekli de dusunuyorum bunu keske gitseydim diye. Bikasımda onun iddia oynaması ile ilgili bir para konusundan bozuştuk sonra aralıkta tekrar konuştuk ancak bana kızgındı hala yanıma gelmek , vakit geçirmek istiyordu, özlediğini de ancak ilşki konusunda tren kaçtı demişti ben de o yğzden yanıma çağırmadımz sırf öyle dediği için ondan beridir de iletişim yok. Önce gel dedim sonra böyle bana ilşki konusunda hiç umut vermediği için gelme dedim o da konuşmadı. Ama hala aklımda kaldı ve iddia olayından dolayı bana kırgın da olsa ben seninle güzel bişeyler olmasınınistiyorum dediğimde o tren kaçtı , sert konuşuyosun dediğimde de seni kandırmamı ister msin dedi sonra ben kötü hissettim aradım gelceksen bu konuları da konuşalım dedim ama sadece muhabbet etcez dedi bu konuları es geçiyor gibi hani demedi ki tamma geleyim bunları da konuşur hallederiz falan ben de tren kaçtı dişüncen değişmeyecekse gelme dedim😞ben Antalyadayım O da İzmir

Flörtüm hala aklımda napıcam?