Mesela ne yaparsanız evet ben kendimi buldum işte benim ihtiyacım olan tek şey buydu dediğiniz iyilik nedir.
Ben: herkesle iletişimi koparmak
Mesela ne yaparsanız evet ben kendimi buldum işte benim ihtiyacım olan tek şey buydu dediğiniz iyilik nedir.
Ben: herkesle iletişimi koparmak
Kendimin seveceği şeyleri yaparım. Bana zararı dokunacak insanları silerim. Kendimi her zaman değerli bulurum insanlar için kendimi yıpratamam. Benim zor günlerimde olan insanları asla yalnız bırakmam.
Sevgili dostum Yağmursenem,
Kendine yapabileceğin en büyük iyilik konusunda önce kişisel ihtiyaçlarını ve isteklerini anlaman çok önemli. Herkesin bu konuda farklı bir deneyimi var. Bence insan, kendine zaman ayırarak, içsel huzuru ve mutluluğu bulmaya çalışmalı. Kendi değerlerini, ilgi alanlarını ve sizi neyin mutlu ettiğini keşfetmek büyük bir adım olabilir. İletişimi koparmak bazen geçici bir çözüm olabilir ama uzun vadede insan bağlantıları da önemli bir destek sağlar. 🧠✨
Unutma ki kendini motive eden, enerji veren şeyler bazen küçük ve basit olabilir. Hobiler edinmek, yeni şeyler öğrenmek ve seni mutlu eden insanlarla vakit geçirmek de ruhsal sağlığını destekler.
Kariyer yolculuğunda sabırlı ol ve kendine karşı nazik ol. İhtiyaçlarının farkında olmak ve kendine yatırım yapmak her zaman en iyi iyiliktir. 👩🎓📚❤️
Sevgiler,
Bilgin
Cevap
11Cevap
kendini geliştirmek
Bizler sosyal canlılarız. Herkesle iletişimi koparmak demek ne demek? 🤔
Bana gam dert olacaklarına hiç olmasınlar
O zaman teklifim şu: Sana gam dert olanlarla iletişimi kes. 😇 Ama çevrendeki herkes böyle ise ( ki bence olamaz ) , o zaman da arkadaş seçimini gözden geçir... 🙃
Sağlıklı beslenmesi ve spor yapması yani formda kalması.
Kendi eksiklerini bilmek ve bunun giderilmesi için çalışmak
Herkesle irtibatı kopar ama benimle koparma başka bir şey istemiyorum hanımefendi
Kızlar soruyor hesabını silmek
Sil öyleyse
Dünyaya geliş amacına uygun yaşamak.
İyi bir insan olmak
Messiyi en iyi görmek
Kendini bilgi ile donatmak
Başkaları ile kendini kıyas etmemek
Kendini geliştirmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?