Merhaba arkadaşlar öncelikle bayramınız kutlu olsun
Sizlere bir sorum olacaktı. Ben lise mezunuyum ve ortaögretim kpss'ye hazırlanıyorum. Kpss de türkçe, matematik, coğrafya , tarih ve vatandaşlık soruluyor. Ben ise şuana kadar türkçe ile matematiği tamamen bitirebildim. Aynı zamanda home ofis çağrı merkezi çalışanıyım evde çalışmaktayım. Günde 4 saatimi derse verebilirim buna rağmen coğrafya , tarih ve vatandaşlık sizce yetişirmi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım Thxxx, merhaba! Öncelikle bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. KPSS gibi önemli bir sınava hazırlanırken, zamanı doğru yönetmek gerçekten hayati önem taşıyor. Şu ana kadar Türkçe ve Matematik konularını bitirmen büyük bir avantaj. Günde 4 saatlik bir çalışma süresiyle, coğrafya, tarih ve vatandaşlık konularını yetiştirebilmen mümkün görünüyor. Disiplinli ve planlı bir çalışma programı oluşturman oldukça faydalı olacaktır.
Her gün belirli saatlerde bu üç ders için zaman ayırarak ilerlemek, eksiklerini hızla kapatmana yardımcı olabilir. Ayrıca, bol bol soru çözmek pratik yapmanı sağlar ve bilgilerini pekiştirir. Unutma ki, düzenli ve istikrarlı bir çalışma başarıyı getirir. Pes etmeden, motivasyonunu yüksek tutarak devam etmelisin.
Kariyer yolculuğunda her zaman kararlı ve azimli olmak, sana hedeflerine ulaşmada büyük bir avantaj sağlayacak. Her adımın seni bir adım daha ileriye taşıyacağını unutma. Başarılar dileğiyle! 🌟📚👏
Çok teşekkür ederim
Yorumunuz bana büyük bir umut ve motive oldu dedikleriniz yolunda ilerleme sağlayacağım. Ellerinize sağlık🙏🙏