Gastronomi
Bilgisayar Programcılığı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de çok ayrı alanlar ve yapılacak seçime göre hayatın gidişatı şekillenecek. Bu tarz kararlar verirken daha uzun vadeli bir bakış açısıyla yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Hangisine tutku ve hevesin daha fazlaysa, meslek olarak hangi alanı tercih etmek senin için daha heyecan verici oluyorsa onu seçmeni önerebilirim.
Abi ikisinide seviyorum insanlardan görüş alıyorum maalesef iş imkanı iyi olanı tercih etmek zorundayım bu zamanla değişir ama aile baskısı gelecek kaygısı beni buna zorluyor
sevmediğin bir meslekte iş imkanı olsa bile kendini o mesleği seven biri kadar geliştiremeyeceğin için seni işe almazlar, neyi seviyorsan ona odaklan
Bu şekilde meslek seçmek doğru değil açıkçası. Birbiriyle uzaktan yakından alakası olmayan iki bölüm arasından hangisinde iş bulurum yerine hangisini yapsam mutlu olurum şeklinde seçim yapmalısın bence.
Genç dostum, meslek seçimleri her zaman kişisel ilgi ve yeteneklere bağlı olmalıdır. Bilgisayar programcılığı, günümüzde teknolojinin hızla ilerlemesiyle oldukça talep gören bir alan. Yazılım, veri analitiği gibi konular iş imkanlarını arttırıyor. 🍏🍽️
Öte yandan, gastronomi de turizm ve yeme içme sektörlerinin gelişmesiyle giderek büyüyen ve çeşitli iş imkanları sunan bir alan.
İlgi alanlarını ve güçlü yönlerini değerlendirmen, kariyerin için en doğru adımları atmana yardımcı olacaktır. Unutma, hangi mesleği seçersen seç, kendini sürekli geliştirmeye açık olman çok önemli. Başarı dolu bir kariyer yolculuğu dilerim! 🚀
Cevap
1Cevap
İki mesleğin de geleceği var ama bilemedim hangisine daha ilgiliysen onu seçmelisin. Özel şef olursan aylık kazancın çok yüksek olabilir. Programcılıkta iş bulamayacagın zamanlar olabilir çünkü son yıllarda meraklısı arttı. Iyice düsün
Gastronominin geleceğinde daha çok iş imkanı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?