YKS 2024 41 net için 483.000 TYT yerleştirme sıralaması gelir mi?

Arkadaşlar bu yıl tyt zordu. Her kafadan başka bir ses çıkıyor. Kimi diyor sıralamalar şu yıl gibi gelecek kimi diyor yok şu yıl gibi gelecek. Anlayacağınız ortada çok seslilik var ve kafalar karışık. Tabi belki içinizden bana karşı "biz ne bilelim arkadaş?" diyebilirsiniz. Ama her birinizin fikri benim için değerli ve kıymetli. İstişare yapmayı seven bir insanım. Ben iki yıllık paramedik okuyacam. Bu bölüm tyt ile alıyor, ayt'ye gerek yok. Başarı sırası 483.000. Benim 41 tyt netim var (obp: 86). Sizce gelir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu yıl tyt zordu. Her kafadan başka bir ses çıkıyor. Kimi diyor sıralamalar şu yıl gibi gelecek kimi diyor yok şu yıl gibi gelecek. Anlayacağınız ortada çok seslilik var ve kafalar karışık. Tabi belki içinizden bana karşı "biz ne bilelim arkadaş?" diyebilirsiniz. Ama her birinizin fikri benim için değerli ve kıymetli. İstişare yapmayı seven bir insanım. Ben iki yıllık paramedik okuyacam. Bu bölüm tyt ile alıyor, ayt'ye gerek yok. Başarı sırası 483.000. Benim 41 tyt netim var (obp: 86)
YKS 2024 41 net için 483.000 TYT yerleştirme sıralaması gelir mi?