Eşim neden böyle yapıyor sizce?

Eşim iş için İstanbul'da 4 gündür. Geçen gün aradı tartıştık tartışöa konumuz da şu. Bir arkadaşıyla konuşmuş yurtdışına işi olmadığı için gitmiş eşi de onunla gitmiş önceleri çok zorlanmış ama şimdi üç basamaklı kazanıyormuş vs. Sonra eşim arkadaşına tabi benim karım bulunduğu şehirden çıkmadığı için dedi üç kez. Ama ben taaa sevgiliyken eşine önceliğim kendi memleketimde yaşamak (kaldı ki eşimin işide ailesi de evimizde düzenimizde kurulu) ama rızkın nerede olursa gelirim. Ama zevk için düzenimi bozmak istemiyorum dedim. Sonra da benim işe girmem için mecburi 2 yıl İstanbul görevim olacaktı eşimde istemediği için gitmedim. Sonra da eşim erasmusa yurtdışına gidelim 5 aylığına sonra da orada kalalım dedi bende kabul etmedim. Git ama geldiğinde beni bulamazsın dedim. Şimdi de o cümleyi söyleyip benim karım benimle gelmediği için için beni iğnelemeye başlayınca. Üçüncü de sinirlendim istediğin yere git dedim. İşin olmasa mecbur olsak tabiki de geleceğim ama ben zevk için 5 kuruş fazla kazanacağız diye düzenimi bozmuyorum. Dedim anlamadı bağırdım. Sonra eşim ben dönene kadar iletişim kurmayalım senin ne söylediğinden haberin yok arama beni dedi. 2 gündür aramıyor mesaj yazıyor ama sonra siliyor. Üstelik 8 haftalık hamileyim. Sizce neden böyle yapıyor.

Eşim neden böyle yapıyor sizce?