Hacettepe kalite ve uygunluk değerlendirme mühendisliği tezsiz yüksek lisans bölümüne kimler başvurabilir?

İyi günler. Ne endüstri mühendisliğinin sitesinde ne de kudem'de yazıyor. Ben mi göremiyorum. Ben Hacettepe çift ana dal kimya ve biyoloji bölümü mezunuyum yaklaşık mezun olalı 2 sene oldu ama bir tanıdığım 2. öğretim bu bölümü önerdi. Çalıştığım için tezli yapma fırsatım pek yok ama tezsiz için bu bölüm iyiymiş ancak sitesinde göremedim. Kalite ve uygunluk değerlendirme mühendisliği bölümüne girmek için kimya veya biyoloji bölümü mezunu olmam yetiyor mu? Kendisi daha önce Gazi'de kimya mühendisliği okuyan bir arkadaşım ama o mühendislik olduğu için bilemedim. Bir de mühendislik yönetimi var keza onda da yazmıyor. Ben Gazi'ye aynı bölüm mühendislik ve teknoloji yönetimine baktım orada fen fakültesi mezunları girebilir yazıyor ben pek anlayamadım Hacettepe'yi. Bunun için Hacettepe'yi de aramak istemiyorum maalesef. Sisteme girdiğimde de fen bilimleri enstitüsü yönetmeliğine bakın yazıyor ama yönetmeliği bulamadım. Sizce nasıl yapabilirim bana bir yardım edin.

Hacettepe kalite ve uygunluk değerlendirme mühendisliği tezsiz yüksek lisans bölümüne kimler başvurabilir?