hostesler iyi kazanıyor diyolar.
ama bana "uçak hizmetciligi' gibi geliyor. aranizda varsa da yoksa da ozur diliyorum. benim icin hissettirdigi bu. muavinle ayni isi yaptigi icin. ama iste iyi kazaniyorlar. matematikciler de yazilima yonlenip iyi kazanabilir , özel ders işi kolay ve kazancı güzel oluyor. sizce hangisi?
ama bana "uçak hizmetciligi' gibi geliyor. aranizda varsa da yoksa da ozur diliyorum. benim icin hissettirdigi bu. muavinle ayni isi yaptigi icin. ama iste iyi kazaniyorlar. matematikciler de yazilima yonlenip iyi kazanabilir , özel ders işi kolay ve kazancı güzel oluyor. sizce hangisi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzelsen manken gibiysen bide dil biliyorsan kolay hostes olursun. . Sıkıcı bir matematik öğretmeni olmaktansa.
matematikciler matematik ogretmeni değildirler
Hosteslik yorucu ucak zaten yoruyor
matematikten guzel ve rahat kazanabilir miyim diye dusunuyorum. ozel derslerle ve yazılıma yonelsem
Tabii ki hosteslik daha iyi
hem de tabiki mi? neden ya
Hem maddi olarak hem de sıfat olarak daha iyi bir yere sahip ayrıca istediğin ülkeye gidebiliyorsun daha hareketli bir meslek ve seni daha çok geliştirir
maddi kismindan emin degilim ama sıfat olarak nasil daha iyi bir yere sahip? hostesin ne prestiji var ki?
Elit insanların olduğu bir çalışma sistemi diyebilirim arkadaşların da kendini geliştirmiş İngilizce bilen kişiler olacak mutlaka senin de bilmen gerekiyor tabii ki o yüzden bu alanda kendini geliştirirsen daha iyi yerlere gelebilirsin
yani bilemedim , calisma arkadaşlarin akademisyenler olursa gayet ingilizce bilen ve prof , dr unvanlarina sahip kisiler de olabilir sonucta.
Bana soyledigin iki şey arasında kıyas yaptım o yüzden bunu dedim profesörleri akademisyenleri ortaya koyma şimdi
matematikcinin asıl yeri akademi oldugu için boyle soyledim. matematik ogretmenliginden bahsetmiyorum çünkü. ayrica yazilim yapan biri ing biliyordur senin dedigin ogretmenlik icin gecerli
Eğer profesor olacaksan tabii ki profesörlük daha iyi akademisyenler de iyi bu söylediklerinin hepsi aslında aslında güzel bölümler tercih sana kalmış
akademi isi sikintili ama hani siyasi vs yazilima yonelebilirim diye dusundum
bi de ozel ders falan
hostes gibi kazanir mi dersin
Hosteslik çok kazandırıyor bunu araştırmanı tavsiye ederim
google da hostes maasi 2024 verisinde 46.500 gosteriyor. yazilimci backend alaninda 48.500. hangisi kolay dersen hosteslik daha kolaydir muhtemelen
Hosteslik ile dünyayı gezebilirsin çabucak
öyle ama ne kadar gezmek icin sure olacak ki yani turist olarak gitmiyorsun
Gezersin çiçeğim raaat ol
Matematikciler parayı kırıyor
nasil
Özel ders verip yani kısaca kafası calişan insan diyelim özel ders ücretleri pahalı ya bide mesela verdigin ögrencinin durumuna göre de degişir alacagın para
Mat tercih et
neden
Muavinlige bakis acindan dolayi. Ogretmenlik kariyer dir bana gorw yine de teecih senin
ogretmen olmayi dusunmuyorum matematikten , ozel ders harici
Sen kendini dinle sonra karar ver