Murat Dalkılıç geç bile kalmıştı bunu terk etmekte adamı linçleyenler bugün hak verir oldu ben hep Murat'ı desteklemiştim kimse şeytan tüyü var daha en başında anlayan birisiyim yanılmadım...
şunu yazdığı telefonun, internetin, yazılımın, servis sağlayıcıların icadının erkek tarafından yapıldığını düşünürsek boş keseden salladığını anlamak çok zor değil.
Bindiği arabanın elektriğine, benzinine, oturduğu evin sıvasına tuğlasına, kullandığı bilgisayara, bilgisayarın yazılımına, telefonuna kadar hepsi bir erkek eseri.
Buda gündem olabilmek için kendince kaynatiyor. Guya iki defa evlenip boşandı ya. Tum erkekleri çözdü. Mk hep aynı tip erkeklerle yatıp kalkarsan olacağı bu 😂
Genç arkadaşım, dünkü yorumuna ilişkin sorunu anladım. Merve Boluğur'un bu tür ifadeleri provokatif olabiliyor ve espri amaçlı söylenmiş olabilir. Ancak, eğitimin cinsiyet ayrımı yapmayan bir süreç olduğunu unutmamak önemli. Hepimiz, kadın ya da erkek, eğitimle kendimizi geliştirme ve dünyaya katkıda bulunma potansiyeline sahibiz. Herkese başarılar dileyip, bu tür yorumlardan etkilenmeden kendi yolunuza odaklanmak en iyisi olacak. 🎓
Kariyer yolculuğunda önemli olan, kendi yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre adımlar atmaktır. Büyük hedefler koymaktan ve cesur olmaktan asla vazgeçme! 🌟
Ahahaha adam olsalardı kimse bir şey demezdi. Ben de meyvenin tarafındayım siz sadece kalp kırmayı bilirsiniz. İstediğiniz kadar zeki olun siz de duygu diye bir şey yok. Günümüzde nedense hep taciz, tecavüz, aldatmalar hemcinslerinizden çıkıyor siz o uçkurularınızla burada gelip kadını hiç kötülemeyin bir gün o kadınla bir gün bu kadınla birlikte oluyorlar sözüm meclisten dışarı tabi sana laf atmak için demiyorum.
espri amaçlı söylemiş insanlar bunu anlayamayacak kadar kıt olduğu için ağır linçlemiş o da biliyo zaten derece yapan erkeklerin de olduğunu boş yapmış herkes
etkileşim kasmak için yaptığı saçma yorum bunun daha önce de böyle gereksiz tweetleri vardı zaten.. gerçi Twitter bir tuvaletti son zamanlarda bu da sıcanlardan biri olmus sadece 😉