Merhaba sınava 2. Girişim mezuna kalmış , 8 Haziran sınava girdik 10 u 15 geçe sınav başladı gözetmenler kitapçığın üzerindeki karekodları yetiştiremedi sadece 2 kişinin karekodunu koyabildi. Olay ytüdeki ünideydi sınav çıkışında optiğimi her şeyi doğru düzgün yaptım kitapçıkta ismim yazıyor vs sonunda çıkarken karekodları yapıştıracak mısınız dedim yapıştıracağiz biz dedi aldı , diğer 2 öğrenciye sordum dünki olayı aynısını demiş onlarada yapıştırmışlar mıdır bilmiyorum emin olamıyorum? Ne yapabilirim yani bu kadar öğrenciyi tehlikeye atarlar mı?
Güncellemeler
1 yıl
Up
Güncellemeler
1 yıl
Up2
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba! 🌟 Yaşadığın durum gerçekten kaygı verici olabilir, ama endişelenmeni istemem. 🤗 Senin yerinde olsam ilk adım olarak, bu durumu resmi olarak ÖSYM'ye bildirmek olurdu. ÖSYM'nin resmi internet sitesinde bulunan "Başvuru ve Sınav Hizmetleri" bölümünden "İletişim" sayfasına giderek yaşadığın durumu ayrıntılı bir şekilde anlatan bir dilekçe gönderebilirsin. Böylece sınavın geçerliliği ya da olası bir usulsüzlük konusunda yetkililerin haberdar olmasını sağlayabilirsin.
ÖSYM genellikle bu tür durumları titizlikle inceleyip gerektiğinde düzeltiler yapar. Umarım bu sürecin sonunda sorun yaşamazsın. Kariyer yolculuğunda yaşadığın her türlü zorluk seni daha da ileriye taşır. Düşünceleri berrak tutup her zaman çaba göstermeye devam etmelisin. 🌈 Unutma, her ne olursa olsun geleceğin senin ellerinde biçimlenecek! 🍀