+1 yılParayla sağlık meslek lisesi çıkışlı olup üstüne üniversitede 2 yıllık bir sağlık bölümü okuyup dgs ile kolay bir şekilde 4 yıllık hemşireliğe geçişi olma gibi imkanı olduğu için kısacası parası olan herkes zerre kafası çalışmıyorken kolayca hemşire olabiliyorken iğneyi bile doğru düzgün tutmayı bilmeyen işini layıkıyla yapmayan hemşirelere dolu ortalık. Lisede babanın parayı bastırmasıyla bir yerlere geleceksen hiç okuma derim. Gerçekten çalışıp çabalayanların ve zeki insanların yapması gereken bir meslek. Aksi halde yaşlı hastayı odaya kitleyip maymun eden IQ seviyesi düşük hemşire haberleri okumak istemiyorum şahsen
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık her zaman önü açık bir meslek.
Ama para için sırf işim olsun diye yapılacak bir iş değil. Bir hastanın hatta hasta yakınlarının bütün sorunları ile başa çıkmayı bilmen gerekir psikolojik olarak bunu yapabilmen gerekir. Teoriyi zaten okulda alırsın.
İçinde insan sevgisi merhamet duygusu insanlara yardım etme isteği tam anlamıyla olmalı.456 Yorumla- +1 yıl
Veterinerlik nasıl peki?
- +1 yıl
Kaçıncı girişin senin sınava?
- +1 yıl
Famfatalbasak?
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 ilk neden ki
- +1 yıl
Sen thesunflower misin
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 hayır neden bahsettiğini anlamıyorum
- +1 yıl
Bak senin profilinde eski cevaplarına baktım marmarada tıp okuduğunu yazmışsın google yaz bi söyle @Famfatalbasak kizlar soruyor bu şekilde yaz senin eski yazdıkların çıkıyor orada ateist olduğunu falan söylemişsin işte marmarada tıp ikinci sınıf olduğunu falan ya sen fen liseli çıkışlı mısın?
- +1 yıl
Bu sayfaki hemşirelik okumak doğru bir tercih midir sorusunu soran sen değil misin?
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 yo ben Anadolu lisesi çıkışlıyım
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 yok ben değilim
- +1 yıl
Nasıl sen değilsin
- +1 yıl
Goggle dediğimi yaz bak sen çıkıcaksın
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 valla billa ben değilim ya
- +1 yıl
Sen thesunflower diye bir hesabın vardı o sen değilmisin hatta konuşmuştuk ben o çocuğum
- +1 yıl
Eğer sensen söz bir kac gün sonra başlıyorum ders çalışmaya şu an toparlanıyorum
- +1 yıl
Bak sana bir şey sorcam
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 valla ben değilim ya
- +1 yıl
Sen hangi ilde oturuyon kötü amaçla sormuyom bunu
- +1 yıl
Yemin et şu an delirecem eğer o kızsan beni kandırmış olmalı
- +1 yıl
Kaç k yaptın bu sene
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 ben değilim yemin ederim ya
- +1 yıl
@jsjsjsznbz6 bana mesaj atsana
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Famfatalbasak
- +1 yıl
Kabul etsene
- 1 yıl
Famfatalbasak ya sen oysan beni kandırıyosan kanıtla bakalım kendini? 😫
- 1 yıl
@jsjsjsznbz6 neden bahsettiğini hiç mi hiç anlamıyorum ben o değilim
- 1 yıl
Sana güveniyorum gerçekten sen değilsin değil mi lütfen allah rızası için beni kandırnıyosun demi lütfen
- 1 yıl
Sana bir şey sormak istiyorum o zaman lütfen cevap ver bana famfatalbasak
- 1 yıl
@Famfatalbasak bu yorumu görücekmisin bilmiyorum ama eğer o kızsan bir kaç gün sonra bu hesabımı kapatıcam artık yksye başlıyıcam söz eğer oysan bana yalan söylüyosan ben değilim diye allah görüyor ama değilsende kusura bakma bir yanlış anlaşılma oldu tm 😕
- 1 yıl
@Famfatalbasak hoşça kal 👋
- 1 yıl
@jsjsjsznbz6 yemin ederim neden bahsettiğini bilmiyorum
- 1 yıl
Tm ben inanıyorum sana sen o değilsin karıştırmış olabilirim kusura bakma knk 😉
- 1 yıl
@Famfatalbasak. Gördün mü knk
- 1 yıl
@jsjsjsznbz6 olum valla anlamadım sunflowers ne
- 1 yıl
bir şey sorcam senin şu anda kullandığın famfatalbasak varya
- 1 yıl
Bu ablanın veya abinin hesabı mı öncelikle sen erkekmisin kızmısın bana bunu söylemen gerek
- 1 yıl
@jsjsjsznbz6 ben kızım da bu benim hesabım
- 1 yıl
İlk girişindi değiil mi senin yksye
- 1 yıl
@Famfatalbasak knk bu söylüyeceğimi google yaz bakım bak senin vermiş olduğun cevaplar çıkcak
- 1 yıl
Aynen şu şekilde yaz :
- 1 yıl
@Famfatalbasak. kizlarsoruyor
- 1 yıl
Yasak aşk yaşadınızmı çıkıyor gördün mü o sayfayı bi aç mq bak sen neler yazmışsın en üsttekki kulanıcının bak 38 yanıtı var oraya bak sen neler yazmışın onu diyorum orada marmara tıp okuduğunu falan yazmışsın şimdidi diyosun ki hemşirleik mi ebelik mi brn bişey anlamadım ki🥺
- 1 yıl
@Famfatalbasak. Knk niye bu kadar geç cevap veriyosun dumanla mı haberleşiyoruz hadisene
- 1 yıl
@olum hadi bekletme bu kadar
- 1 yıl
@Famfatalbasak hadisene
- 1 yıl
@Famfatalbasak umarım o değilsindir kusura bakma seni biriyle karıştırmış olabilirim hoşça kal 👋
- 1 yıl
@Famfatalbasak nereye yerleştin knk?
- 1 yıl
Knk?
- 1 yıl
Famfatalbasak knk yerleştin mi haber ver bari?
- 1 yıl
Knk yazsana bişey alooo mesaj atamıyorum sana xper seviyem olmuyor
- 1 yıl
Knk bekliyorum hadiiiii
- 1 yıl
@Famfatalbasak hadi
- 1 yıl
@Famfatalbasak hadiiii
- 1 yıl
Rahatsız ettiğim için kusura bakmayın bu son mesajım sizi biriyle karıştırmışım karıştırdığım snflwrs abla da umrumda değil artık işim yok onunla hoşça kalsın umarım istediğiniz veterinerliği yaparsınız famfatal hoşça kalın iyi günler dilerim :)
- 1 yıl
@jsjsjsznbz6 hdjehekhejr ben değilim demiştim
Hemşireyim. Ama çokta tavsiye etmem. Çok yorucu. Atanmak harici bişeylerde yapabileceğin mesleklere yönel. İstediğinde evden de çalışabileceğin. İngilizce mantıklı mesela. Çevirmenlik yapabilirsin. İnternetten iş yapabilirsin. Ya da başka meslek seçip ekstra dil öğrenerekte yapabilirsin tabi bunalr
54 Yorumla
Soran+1 yılÇevirmenlik yapmak sadece karnımı doyurmak için yeter
Soran+1 yılŞans meselesi o ingilizce bilen bir sürü insan var
- +1 yıl
Sence veterinerlik mi tercih etsem hemşirelik mi
+1 yılSağlık alanını seviyorsan tabiki hemşirelik daha doğru bir tercih. Devlette çalışmayı düşünüyorsan atanmakta da hiç sorun yaşamazsın. Öğretmen atamaları pek iç açıcı değil özel bütün okullarda hemen kabul etmiyorlar en iyisi hemşirelik kesinlikle.👌🏻
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, her meslek kendine has güzellikler ve zorluklar taşır. Hemşirelik de oldukça kutsal ve insanlara yardımcı olabileceğin, toplum için önemli bir meslek. İngilizce öğretmenliği ve hemşirelik birbirinden farklı olsa da her ikisi de topluma büyük katkıda bulunur 🌟.
İlgi alanların ve yeteneklerin doğrultusunda bir tercih yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Hemşirelikte insanlara doğrudan yardım etme fırsatın olur, sağlık sektöründe çalışırken her gün anlam dolu anlar yaşarsın.
Kendi ilgi ve yeteneklerini göz önünde bulundurarak karar verirsen pişman olma ihtimalin düşük olur. İdeal mesleğini seçerken, seni neyin mutlu edeceğini ve nereye katkı sunmak istediğini düşün. Genç arkadaşım, yaptığı her şeyde mutlu ol ve kendine inan! 💪📚
Kariyer yolculuğunda cesur adımlar atmak, içindeki potansiyeli ortaya çıkarmak için harika bir başlangıçtır. "Sen ne yaparsan yap, en iyisini yap!" 🌟50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılYani kızlar için çok güzel bir bölüm ama işe başladığınızda cidden çok yorucu bir iş temposu olan bir branş bunu iyice bir araştırın derim özellikle mesleği yapanların görüşleri çok önemli diye düşünüyorum...
10 Yorumla- YKS2026 konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğrudur evet
00 Yorumla
+1 yılParası için versek yazılmaz ataması var diye meslek yazılmaz kolayca iş bulunur diye meslek yazılmaz fıtratına uyuyorsa meslek yazılır yapabileceğine inanıyorsan meslek yazılır Hemşirelikte bolca farklı insan tipi ile bolca hasta ile ilgileneceksin yapabileceğine inanıyorsan yaz ataması kolay diye parası çok diye meslek yazılmaz çok hastalıklı kafadan kurtulun artık. Sonra hastanelerde insanlara köpek muamelesi yapan suratsız insan tiplerine dönüşüyorsunuz yazmayın çocuğum yazmayın insanlarla uğraşmayı beceremiyorsanız yazmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha bende ayniyim ya dilciyim ztn normal bi dil bölümü seçip öğretmen olmayi felan düşünüyordum ama sıkıntıları çıktı dediğin gibi yoksa sağlık mı okusam diyorum
31 Yorumla
Soran1 yılEkler misin beni konusalimmm
Bi kağıt al eline ortadan bi çizgi çiz sağa ve sola meslekleri yaz ve sana artı ve eksileri neler onu karşılaştır hangisi daha etkili olacak anlarsın.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende başlarda çok sorguladım hatta bırakmayı çok düşündüm ama inan ki zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor son 1 senem kaldı hayırlısı. Sana verebileceğim tek tavsiye ; kendi kendine şunu sor: Ben bu mesleği uzun yıllar boyunca yapabilir miyim? Bunu iyi düşün ve kafanda canlandır eğer yapabileceğini düşünüyorsan oku ama eğer yapamam diyorsan tereddütlerin varsa boşa zaman kaybetme çünkü zaman o kadar değerli ki... Ayrıca zaman geri alamayacağımız bir kavram.
12 Yorumla- +1 yıl
Kan aldırırken tuhaf hissediyorum ama sadece heyecan hemşire olsam bunu aşabilir miyim sizce
Cevap sahibi+1 yılBenim iğne fobim var ama maruz kalınca ve eğitimini alınca aşılıyor😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun öğretmenlik üzerinden şöyle bir örneği var 4 yıl öncesine kadar en çok ataması yapılan bölüm ilkokul matematik öğretmenliği bölümüydü Fakat şu anda en az ataması olan bölüm diye biliyorum Bu sene toplam 174 kişi atandı aynı şekilde sağlıkla da gün gelir O zamanı farklı bir sistemle ihtiyaç tamamlanmış olur mesela boşta kalabilirsiniz ihtimalen
02 Yorumla- +1 yıl
Sağlık (özellikle de hemşirelik) 5 yıl içinde bitmez ben de hemşirelik düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@thesunflower bu tamamen kişisel bir yorum, 5 yıl böyle süreçler için aşırı uzun, değişmeye çok müsait bir süre. Onun için çok kesin konuşmamak lazım.
Hemşireleri gözlemleyin kararı siz verin. Vardiyalı çalışmak, insanlarla uğraşmak kolay değil. Bu işi gerçekten severek yapanlar bu işte mutlu olur yoksa mutsuz olursunuz, hep isyan edersiniz.
13 Yorumla
Soran+1 yılHer hemsire başka bir sey diyor kimisi evet çok güzel diyor kimisi hayir yazma diyor ne yapayim ben simdi !
- +1 yıl
Kardeşim sana zorluğunu söylüyorum. İşini sevene güzel bu iş. Ama sana zprluklaro hayal et diyorum. Sonra pişman olursun sevemezsen. Ardından meslek değiştirmek istediğinde iş bulamayabilirsin. Sana yanlış meslek seçmiş sonra mühendislik okumuş ama özel sektöre geçmemiş işe alınmamış biri olarak yazıyorum. Tercihler çok önemli.
+1 yılHemşirelik okumak senin çok istekli olduğun bir şey değilse yüksek ihtimal bu tercihinden dolayı mutsuz olacaksın! Eğer bir yıl daha hazırlanmayı göze alıp istediğin bölümü (İngilizce Öğretmenliği) kazanabileceğine inanıyorsan; bu riski almalısın! Ama bir yıl daha sabredecek halim yok diyorsan ve hemşirelik seni mutsuz etmeyecekse hemşireliğe devam edebilirsin.
Senin hayatın, senin kararların.
12 Yorumla
Soran+1 yılIstediğim bölüm hemşirelik, ingilizce öğretmenliği değil. Hemşire olmak için bölüm degistirmek istiyorum
- +1 yıl
Tamam.
+1 yılYaşam standartları olarak İngilizce öğretmenliği daha iyidir fakat öğretmenlik çok sıkıntı şu an, öğretmenliği bitirdiler, ve hala bitirmeye çalısıyorlar yok akademi yok meslek kanunu gibi zart zurt şeyler çıkarıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılİngilizce ogretmenlerinin atamasi iyiydi bayagi, ne oldu ki?
Hemsirelik de iyi, kolay iş bulursun. Turkiye sartlarinda iyi mesleklerden biri. Ama bence ogretmenlik daha rahat bir kadin için07 Yorumla
Soran+1 yıl900 kişi atadilar...
- +1 yıl
Çok şaşkinim şu an
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum..
- +1 yıl
Puanin iyiyse atamasi cok olan para kazanabilecegin bir meslek sec
- +1 yıl
Sınıf ogretmenligi de çok ataniyor
Soran+1 yılArtık değil ve sevmiyorum
- +1 yıl
O da mi atanmiyorr ya
+1 yılAtama konusu gercekten zor cok calisirsan ve sansliysan atanabilirsin ogretmenlikte ozel ders imkani var ingilizve ogretmenliginin hemsirelik ise ogretmenlige gore oldukca yorucu ve zor bir meslek atamasi cok zor degil ama bi atanamazsan cok sürünürsun ozel hastanelerde
00 Yorumla
+1 yılİngilizce öğretmeni olarak sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim.
Ama asıl soru sen en çok hangisini istiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılIngilizce öğretmenliğinin atamasını baya düşürdüler , neyse size özelden yazabilir miyim?
- +1 yıl
Buyur.
- +1 yıl
Dışarda bir işim var. Gelince yardımcı olmaya çalışırım. Siz kafanıza takılanları yazın
- +1 yıl
Geldim ama sormamışsınız.
Hastanın bokunu temizlemek hoşuna gidecek ve çoğu zaman hastanın özel yerlerini görmek seni tiksindirmeyecekse büyüt hemşire ol derim
022 Yorumla- +1 yıl
Hemşireler bir şey temizlemiyor. Personel yapıyor onu. Bilmediğiniz konularda yorum yapmasanız mi acaba?
- +1 yıl
@betyyy_ hemşireyim. Hayatımda hiç öyle bişey yapmadım
Soran+1 yıl@Nightwalk35 merhaba size soru sorabilir miyim
- +1 yıl
Sorabilirsin
- +1 yıl
Ben yapmadım. Hemşire olan benim. Sen kimsin?
- +1 yıl
Ben senin şefinim guzumm @Nightwalk35
- +1 yıl
@oskibey hahaha öyle mi :) ben yoğun bakımda calistigim halde bu uygulamayı niye hiç yapmadım peki açıklar mısınız şefim :)
- +1 yıl
Pardon? Bunu yapmak benim görevim değil. Sen de anladığım kadarıyla benim şefim kategorisine girmiyorsun. Hastanede personel olarak çalıştığın için bizi kıskanıyor olabilir misin bu işi yaptığın için şu an öyle bir izlenim verdin de?
- +1 yıl
Sen kimsin ki görevim olmayan şeyler bana yaptıracaksın :) kendin yapıyor olabilirsin ki hastanelerin personellere de ihtiyacı var sonuçta ama bunu kompleks yapman gerekmiyor
- +1 yıl
Ben agresifleşmedim ki. Sana kompleks yapmaman gerektiğini söylüyorum sadece. Ben gorevim olmayan bir şeyi tabiki yapmam. Şefim de yaptiramaz zaten :)
- +1 yıl
Kaç yıllık olduğumun ne önemi var acaba çok merak ettim doğrusu 😂 bunun yılı mi var :) senin dediğin işlemin en çok yapıldığı yer yoğun bakım ünitesidir zaten. Ben orada çalışmış biri olarak bunu yapmamışım sen daha yıl soruyosun. 😂 Hadi kardeşim başka yerden prim kas yaa burası sana göre değil 😂
- +1 yıl
@Nightwalk35 ablam boş ver arkadaşta biraz zeka geriliği var galiba:D
- +1 yıl
@thesunflower valla bilemiyorum artık 😂
- +1 yıl
Evet öyle yapardık kesin:D
- +1 yıl
Lan bi sg awk
+1 yılŞöyle söylebilirim eğer bir işi severek yaparsan ve her durumda mızmızlanıp şikayet etmezsen isterse hammallık olsun bu iş seni yormaz. İçinden gelmeyerek bir şeyleri oldurmaya çalışırsan sadece amacın para kazanmak olursa istersen doktor ol zevk alamazsın yani bu durumda sen gerçekten severek yapabilecekmisin bunu ele almalısın sevgilerle😊
00 Yorumla
+1 yılİngilizce ögrtmn olman daha iyi tabi ki ayrıca atanması da kolay dilden mezun olan hemen hemen atanıyor …hemşirelik zor çok yorulursun gün boyu bitik…
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır atanamiyor 900 kişi atadilar sadece ve 3 yıl boyunce maaşın yarısını alıyorsun..
Bence ikiside güzel meslek. İkisinin de kendisine göre artı ve eksileri var kendine göre değerlendirme yapman gerekiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum işte kafam çok karıştı
Gizli Üye(25-29)+1 yılİngilizce öğretmenliğinin atamaları iyi diye biliyorum. Hem İngilizce öğretmenliği daha iyi hemşirelik bir tür hizmetçilik değişik değişik insanlarla muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz
23 Yorumla
Soran+1 yılIyi değil 900 kişi atadilar
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan işini sevmek ama neyse sen bilirsin
Soran+1 yılIşi sevip iş bulamazsam ne yapim sevmeyi
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence asla okuma hemşire olarak söylüyorum aşırı mobbing varrr kimse bilmiyor bu kadar mobbing olduğunuu. Bana da öğretmenlik geliyordu bilsem giderdim atama kolay ya onu halledersin meslek olarak sevdiğin mesleğe gitt
313 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKi emin ol hasta insan hiç çekilmiyor ben de sen gibi düşünüp yazdım ama pişmanım yanii. Hep atarlı oluyorlar üstelik şiddet de aşırı fazlaa doğu görevinde falan 2 güne 1 mutlaka yaşıyorsun.
- +1 yıl
Abla tamam da öğretmenler de atanma derdinde ben de hemşirelik yazacağım iş yok ki ne yapalım
Cevap sahibi+1 yılAtandıktan sonra onları düşünmüyorsun. Ki 3 yıl atama yok ya mesela siz tam mezun olmadan 1 yıl önce atamalar açılmış olacak sizin yararınıza olacak yani
Cevap sahibi+1 yılValla hemşireliği herkes böyle düşünüp yazıyor hepsi suratsız oluyor çünkü yok kpss fazla değil yok öyle yok böyleee hepsi mi suratsız olur ya hemşire olarak diyorum bak. Hiç çekilmezler vallaaa bildiğim için diyorum
- +1 yıl
Doğrudur ancak ben severek yaparım bence suratsız bi insan değilimdir eğer okursam mesleğe ayak uydurmaya çalışıcam bi şekilde
- +1 yıl
Ayrıca yararımıza olacağını hiç sanmıyorum öğretmen ataması olmayacak ya şimdiki 2-3-4. Sınıfların hepsi bizle beraber girecek kpssye yığılma olacak yani öyle düşünün
Cevap sahibi+1 yılBu yıl mı tercih yapacaksın sen? Sonuçlar açıklandı mı ki
- +1 yıl
Açıklanmadı ancak büyük ihtimalle tutar
Cevap sahibi+1 yılKaç k bekliyorsun? Şimdi 70k ile hacattepe kazanmak var 200k ile zor tutturmak var
- +1 yıl
Üni fark edermi ki
- +1 yıl
Yani 150k falan bekliyorum ama akredite programlı bir yer yazıcam
Cevap sahibi+1 yılBence evet ben gazideydim
- +1 yıl
Bence öğretmen hemşirelik gibi meslekler kpss ile alım yaptığı için fark etmiyor çalıştığın yer aldığım maaş aynı sonuçta ancak bilgi ve demeyim tabii ki fark eder
+1 yılnöbeti ıvırı zıvırı bitmez, bir de hiyerarşide alt sıralardasın, ingilizce öğretmenliği daha iyi
21 Yorumla
Soran+1 yılAtaması yok
+1 yılZordur ama aç kalmazsın iş imkanı hiç bitmez Doğru karar Yanlız branş işini iyi araştır
02 Yorumla
Soran+1 yılBrans isi derken?
- +1 yıl
Yoğun bakım çocuk psikiyatri gibi
+1 yılHemşirelerle beraber oldum daha önce, gerçekten dedikleri kadar iyiler ama ciddi ilişki için çok kötü
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik güzel vende okuyorum ama dil öğrenmek daha mantıklı veya hemşirelik okuyacaksan yüksek lisans yapıp akademisyen olmak daha iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİngilizce ögretöenligi güzel bir meslek. Devlet illa alıcak zaten 2028 de gidicekler. ya da . Daha erken hayallerşnden vazgecme benve
Almanya da da meslegini yapabilirsin10 Yorumla
+1 yılBenden söylemesi hastalarla uğraşıyorsun sıkıntılı yani en iyisi hostes ol pilot sevgili yaparsın🙄
20 YorumlaKesinlikle hemşirelik oku İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum atanamadım atanmak artık zor biliyorsun üniversitede çalışıyorum çeviri ve Erasmus üzerine ama bu bile şans meselesi hemşirelik okursan atanırsın ve rahat edersin
13 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba özelden konuşabilir miyiz
İngilizceyi oku ama hemşirelik te iyi kpss puanı 70-77 arası
00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar için en güsel meslek öğretmenlik, hemşirelik zor
00 Yorumla
+1 yılBir doktor olarak mümkünse yapmanızı öneririm.
Zor yorucu
01 Yorumla- +1 yıl
Hemşirelik atama konusunda iyi ama büyük iht işsiz kalınacak meslekler (öğretmen) veya hemşirelik hangisini seçerdiniz mecburuz sağlık okumaya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok doğru ve isabetli bir tercih olur devlete atanamazsanız bile özel hastanelerde çokça çalışma imkanınız olur
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBundan daha net bir yorum olamazdı bence
Soran+1 yılÖzellerde asgari ücret veriliyor hemsirelik asgari ücretle yapılacak bir meslek değil
Cevap sahibi+1 yılAsgari ücretin üzerinde maaş veren özel sağlık kuruluşları da var bekçi
Soran+1 yılYok.
+1 yılBenim kaderimi yaşamışsın kalbinde hangisi daha ağır basıyorsa onu tercih et ikisi de geçerli meslek
00 YorumlaHemsirelikte mobbing oldugunu duydum saatleri yogun stresli is
10 Yorumla
+1 yılöğretmenlikten daha kolay atanırsın. iş bulursun. para kazanırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani öğretmenlik mi hemşirelik mi
- +1 yıl
hemşirelik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek yaptıkları yakışıklı doktorların odasına girip kapıyı kilitleyip sevişmek yani bunu istiyorsan oku
09 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl pis bir düşünce gerçekten Çok kötüsün
Cevap sahibi+1 yılHayır gördüklerim ve duyduklarım bu kusura bakma ama hemşirelerin adları çıkmış tüm gün yan yana çalıştıkları için ateşle barut rahat durmuyor ve çoğu aynı ortamda sürekli bunları göre göre ve yakisikliyi bulunca odanin kapısını kilitleyip sevişiyorlar bunu ben demiyorum tüm toplum biliyor bunu
Cevap sahibi+1 yılAdları çıkmış üzgünüm
- +1 yıl
Benim suçum ne mk böyle yaparak insanları genelleyemezsin alın terimizle o mesleği kazanıp insanları tedavi etmeye çalışıyoruz senin gibi insanlar gelip mal mal konuşuyor ortalıkta
Cevap sahibi+1 yılOnların adı çıktığı için hemşire ile evlenilmez diye algı var o yüzden hemşire ile evlenmek istemiyorum çünkü geçmişi temiz olmuyor ve kimse riske girmemek için hemşirelere evlenmelik değil eğlenmelik gözle bakıyor
- +1 yıl
Neyse tamam hemşireler üzüldü onlarla evlenmemene:D
Cevap sahibi+1 yılHemşireleri hep seksi olarak topluma lanse ettikleri için ve doktorlarla yatan onlarca hemşire olduğu için insanlar hemsireden eş olmaz eğlenip geçeceksin diye bakıyor biraz gözünü aç bunları bilmiyorsun
- +1 yıl
Ya neyse size ii günler:)
Cevap sahibi+1 yılSizede iyi s! k! sler
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise mezunu tanıdığım var hemşire olmak istiyordu hiçbir yer almıyor Sadece özelde çalışabildi 5 kuruş para veriyor bir ton da iş veriyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılLise mezunu olunca hemşire olunmuyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle aklıma geldi söyledim ya
1 yılHemşirelik bölümü hiç bir zaman bitmez ve ihtiyaç duyulan meslek ataması güzel veya özel de rahatlıkla iş bulabilirsin bence gözün kapalı yaz eğer kan falan tutmuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışma şartları zor, ağır nöbetleri vardır.
10 Yorumla
+1 yılİng oğretmenligi atama sıkıntın falan olur ama sağlığın onu hiç bı zaman kapanmaz ing oğretmenligi de iyi ama
01 Yorumla
Soran+1 yılYani bı karar vermem lazım
Çok dogru hemşire ol şimdi yoldan geçende İngilizce biliyor yakında çipler çıkacak bilmesekte bilicez
10 YorumlaÖğretmenlik çok sıkıntılı oldu hemşirelik mantıklı almancada öğrenirseniz Almanya'ya gitme şansınız olabilir
00 YorumlaValla kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yakınım hemşire.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden tavsiye etmiyorsunuz
- +1 yıl
Bir kere çok yoğun. Çalışma koşulları çok kötü. Ücretleri düşük. Hani kariyer diye bir şey var. Ne meslek okursan oku belli bir sene çalışınca bir yerlere geliyorsun. Aldığın ücretler artıyor. Makam mevki kazanıyorsun. Hemşirelik öyle değil ki. Yirmi yıllık hemşire sokaklarda kan alıyor vatandaştan. Muhattab olduğu insanlar onlar işte. İş mi yani bu şimdi? Hiçbir şey yapamadın git muhasebe oku finans oku bin kat iyidir.
+1 yılİngilizce öğretmenliği çok güzel kendi bolumumu okumasam okumak istediğim bölümdü
07 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne okuyorsunuz
- +1 yıl
Psikoloji mezunuyum
Soran+1 yılAma atamalar düşük ingilizce öğretmenliğinde
- +1 yıl
Bence değil benim zamanımda çoktu ama psikolojide falan neredeyse hiç yok gibi ona göre çoktur ya da diğer öğretmenlik branşlarına atamadan çok hangisi daha çok seveceksin onu düşün hemşirelik mi öğretmenlik mi daha ilgi çekici
Soran+1 yıl900 kişi atadilar ing öğretmenliği okuyup atanamasam ne işime yarayacak
Soran+1 yılIlgi cekici olup olmaması beni ilgilendirmez atanamazsam napiyim ing öğretmenliğini
- +1 yıl
Sen bilirsin ben kpssye hiç görmeyip yüksek yaptım memnunum
Hemşire ol kışın sıcak yazın buz gibi.
10 Yorumla
+1 yılBence doğru tercih güzel meslek hemişilrelik
10 YorumlaÇok güzel bir meslek ama bir şeyden sonra bikiyo insan
00 Yorumla
+1 yılEvet güzel meslek ama sevmiyorsan boşuna okuma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSırf ataması var diye hemsırelık secenler mutlu görmedim hiç sevmeden yapılcak iş degıl insan saglıgı söz konusu gıcık hemsıre olursun sende anca
00 Yorumla
+1 yılHayır Çok yıpratıcı nöbetler vs vs
010 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenlik mi iyi?
- +1 yıl
Hayıe öldü o meslek atama yok
Soran+1 yılO zaman hemşirelik mi
- +1 yıl
İkiside değil
Soran+1 yılNe o zaman 😞
- +1 yıl
Aşkım önü açık meslekler bir çok yerde iş imkanı olabileceğini meslekler
Soran+1 yılÖrnek verebilir misiniz
- +1 yıl
Yazılım, yapay zeka, enerji vs
- +1 yıl
Dediğiniz meslekler 20k sıralama içerisinde değilse trde boş maalesef bu örnekler mantıksız
- +1 yıl
Hemşirelik iyidir bence ben de kararsızım ama yazıcam sanırım
1 yılYapacak bişe yoksa dogru bişe bence
00 Yorumla
+1 yılBence doğru bir tercih.
00 Yorumla
+1 yılOkuma hemşirelik amelelik
00 Yorumla
+1 yılYani sideete de maruz kalan meslek Grubu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır çok mobbing var bence asla yazma öğretmenim çok daha mantıklı
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence okumaaa bak benden sana tavsiyeee
- +1 yıl
Atanabildiniz mi
Cevap sahibi+1 yılBen hemşireyim zaten öğretmenlik demek istemiştim
Cevap sahibi+1 yılBence hemşirelik yazma aklın varsaaa daha da bi şey demiyorum
- +1 yıl
Abicim tamam da ne okuyalım biz herkes mesleğinden şikayetçi hemşirelikte iş bulabilme imkanı rahat en azından bu sıralamalara da tıp gelmiyor yani başka da garanti meslek yok
Cevap sahibi+1 yılBu yıl mı tercih yapacaksın? Kaç k yaptın
Evet sağlık en güzeli
00 Yorumla
+1 yılHemşirelik ye de atama zor
00 YorumlaDoğru sayılır.
00 YorumlaÇocuk ölse etkilenir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılikisini aynı anda okuyabilirsin.
00 Yorumlahemşise iş anlamında daha yükskeşanslı
00 Yorumla
+1 yılöğretmenlik daha iyi
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım