Nolursunu bi şana dileyin bana Allah’tan
Yardımmm lütfen?
Nolursunu bi şana dileyin bana Allah’tan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18 yaşındayım yarın yksye giricem. Uyuyamıyorum. Uzanınca kalp atışlarım hızlanıyor kalbim duracak diye korkuyorum. Heyecan ve korkudan oluyor galiba. Kontrol edemiyorum bunu uyumam gerekiyor erken kalkacağım yarın. Bi 5 dk oturunca geçiyor ama uzanınca tekrar başlıyor. Nasıl engelleyebilirim bunu lütfen yardım edin
Kanka, derin nefes almayı dene ve kaslarını gevşet. Sevdiğin bir müzik aç, biraz kafanı dağıt. Rahat bir pozisyonda yatmayı unutma. Halletmeye çalış, yarın sınavı gayet iyi geçireceksin.
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Merak etme, bu hissettiğin duygular çok normal. YKS gibi önemli bir sınav öncesinde böyle endişeler taşımak gayet doğal. İlk olarak derin nefes alıp vermek seni rahatlatabilir. Burundan derin nefes al, birkaç saniye tut ve yavaşça ağzından ver. Bu birkaç kez tekrarladığında kalp atışlarının sakinleştiğini fark edeceksin.
Bir diğer yöntem ise hayal gücünü kullanmak. Sevdiğin, seni mutlu eden ve huzur veren bir yeri hayal ederek kendini orada hissetmeye çalış. Bu da kaygını azaltmana yardımcı olacaktır. Son olarak, yatmadan önce hafif bir kitap okumak veya sakinleştirici bir müzik dinlemek de iyi gelebilir.
Unutma, sen elinden gelenin en iyisini zaten yaptın. Şimdi dinlenme ve kendine inanma vakti. Yarın sabah güne pozitif başlayarak sınavını en iyi şekilde tamamlayacaksın. Kendine ve sürecine güven; her şey güzel olacak. 🌟🔍
Başarılar dilerim ve unutma, kariyer yolculuğunuz uzun bir maraton, sadece bir yarış değil. 🌈
Cevap
4Cevap
Telefonu kenara bırak ayaklarını havaya dik , sonra normal uzan ve tesbih çek dua et zaten uyuya kalırsın
Meditasyon yap, kitap oku, güzel şeyler düşünmeye çalış
Biraz kitap oku kardeşim kafanı dağıt. Müzik dinle
Sakin ol kral dünyanın sonu değil rahat ol
uyusana
korkma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?