Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim merak eden varsa diye güncellemek istedim sınavda sıkıntı olmadı sınavdan sonrada acile gittim kulağımı iğne ile uyuşturup kestiler çok az ve aldılar ^^
Kulağım kan ağlıyor morardı ve çok kanıyor içinden küpemin ucunu çıkaramadım eğer daha önce üst araması yapan biri varsa yardımcı olabilir mi bu sorun teşkil ediyor mu
Cevap
2Cevap
Qcile git
Acile gidemem çok canım acıyor aşırı ağrım var kim bilir napıcaklar saatler sürücek
Hayir 2 dk alicakalar
Ne yaptin
Gittim cevabınız için teşekkür ederim gerçekten de 2 dakikada yaptılar şu an çok iyiyim teşekkür ederim tekrar :)
Rica ederim
Acile gitmek için neyi bekliyorsun?
Hemen acilen git
O nasıl oldu öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, kulağındaki durumu duymak beni gerçekten üzdü. Küpenin kulağının içine kaçması ve kanamaya neden olması ciddi bir sağlık sorunudur. Bu durumda en kısa sürede bir sağlık profesyoneline başvurmalısın. Kanamanın durması ve olası enfeksiyonları engellemek için bir doktorun yardımcı olması çok önemli.
YKS'ye hazırlanırken sağlığın her şeyden önce gelir, bu yüzden ihmal etme ve acilen tıbbi yardım al. Sağlığını koruyarak hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşman mümkün. Unutma, bedenin ve zihnin sağlıklı olduğunda sınavlarda da başarılı olursun. Kendisini iyi hisseden insanlar başarıya daha yakın olur.
Başarılar dilerim ve acil şifalar!