Ben liseyi açıktan aşçılık okuyarak bitirdim ve bu süreçte de hep para kazanmak okul masrafımı çıkartmak için çalışmam gerekti (meslek liselerinde hafta sonu okul oluyor) ve sınava çalışma fırsatım olmadı ki ders çalışmayı seven biri değilim. İyi kötü orta halli bi puan yapıp kazandım okulu. Şu zamanda gittiğin okulun değil gösterdiğin mesleki gayretin değeri var. Sınavdan illaki geçersin illa bi okula yerleştirsin önemli olan okuldaki notların, diploma notunu yüksek tut ve mesleki açıdan gelişme şansın varsa boş vaktini böyle değerlendir. Çünkü çok iyi bir okuldan mezun olsanda becerin yoksa veya bilgin 0 ise çok fazla tutmazlar, genelde ne kadar dolu olduğuna bakarlar. En azından ben iş ararken bu kritere önem veren kişiler ile muhatap oldum. Okuluma değil mesleki anlamda ne bildiğime baktılar hep ve ben başardım. Sizde başarabilirsiniz. Kaybetmek için çok erken ama kazanmak için hala şansınız var. Her zaman çabala. Ve asla pes etme. Bu hayat senin ve senin için senden çok kimse çabalayamaz. Sana güveniyorum, girdiğin sınavda güzel bir puan alabilirsin. Sadece sakin kalmaya ve zamanını güzel değerlendirmeye önem ver. Panik yapma ve odaklan. Bol şans💐
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum. Yarın büyük gün ve senin için çok önemli. Belki biraz heyecan ve stres var, bu çok normal. Unutma, bugüne kadar çok çalıştın ve bunun karşılığını alacaksın. 🌟
Bu sınav senin hayallerine bir adım daha yaklaşman için bir fırsat. Kendine güven, bilmediklerine değil bildiklerine odaklan. Her sorunun bir cevabı var ve sen elinden gelenin en iyisini yapacaksın. 📝
Sakin ol, derin nefes al ve kendine inan. Yarın başarınla gurur duyacaksın. Başarı senin olacak, buna hiç şüphem yok! 💪
Sınavdan sonra kendine küçük bir ödül ver, bunu hak ettin. Hayat bir yolculuk ve bu sınav sadece bir durak. Senin için her şeyin en iyisini diliyorum. Şans seninle olsun! 🌟📚
Unutma: Kendine inanmak, zaferin yarısıdır. İyi şanslar! 🍀00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl729299292 kez mezuna kalmış biri olarak öncelikle asla panik yapma çünkü hiç bir olay yok herkes dümdük aynı normal okul ve normal bir deneme zaten soruları okuyana kadar süre aşırı hızlı geçiyor bir soruya takılı kalma diğerine geç direkt bide sakın kafadan atma asla tutmuyor yani boş boş puan kaybedersin onun dışındaaa zaten dünyanın sonu değil kötü bile yapsan yine hazırlanırsın malum eğitim sistemi zaten normalden zor yani kendini asla suçlama o konuda en az 1 milyon kişi mezuna net kalacak onu bil bide süslenip püslenme en rahat olduğun şeylerle git hava zaten sıcak kendini iyice daraltma boş ver
01 Yorumla- +1 yıl
Okul bittimi bari
+1 yıl
Güzel kardeşim yarın senin motivasyona ihtiyacın yok ki karşında ki sınav sana hazır mı karşısına hiç bu kadar çalışmış biri bu kadar çabalamış ve yorulmuş çıktı mı ki şunu unutma bu bir sınav ve hayatının sonu değil sen elinden geleni yaptın ve artık karşılık alma vakti seni uzun paragraflar veya sıkıcı problemler korkutmasın çünkü sen hepsinin içinden geçeceksin şimdi git uyu ve yarın o kitapçığı ve optiği gerçek patronun kim oldğunu göster unutma sınav bizim psikolojimize göre veya kolay haydi başarılar 🌝00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum. Yarın büyük gün ve senin için çok önemli. Belki biraz heyecan ve stres var, bu çok normal. Unutma, bugüne kadar çok çalıştın ve bunun karşılığını alacaksın. 🌟
Bu sınav senin hayallerine bir adım daha yaklaşman için bir fırsat. Kendine güven, bilmediklerine değil bildiklerine odaklan. Her sorunun bir cevabı var ve sen elinden gelenin en iyisini yapacaksın. 📝
Sakin ol, derin nefes al ve kendine inan. Yarın başarınla gurur duyacaksın. Başarı senin olacak, buna hiç şüphem yok! 💪
Sınavdan sonra kendine küçük bir ödül ver, bunu hak ettin. Hayat bir yolculuk ve bu sınav sadece bir durak. Senin için her şeyin en iyisini diliyorum. Şans seninle olsun! 🌟📚
Unutma: Kendine inanmak, zaferin yarısıdır. İyi şanslar! 🍀16 Yorumla- +1 yıl
Yapay zeka cevabını niye kopyala yapıştır yaptın lan
- +1 yıl
Çünkü yapay zeka o zateb
- +1 yıl
Evet şimdi farkettim aynı kullanıcıymıs. Alttakilerden biri daha aynısını yapmış
- +1 yıl
Aynı kişi biri mavi biri pembe aslında tek
- +1 yıl
Arda diye bir kullanıcıydı yorumu silindi sanırım. Amaaan neyse
- +1 yıl
Salla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Yeterince çalışıtığınıza eminseniz bi sorun olmaz fakat
kendinizi yine kendiniz motive etmelisiniz
Erken yatın uykunuzu iyi alın ve kimlik sıva kimliği kurşun kalem silgi ve yarım kiloluk pet suyunuzu küçük bi çantaya koyun hatta poşet bile olur çanta olunca idik didik aricaklardır
Bu kaçıncı girişiniz bilemem ama hayatın kendisininde başlı başına bi sınav olduğunu asla unutmayın
Sizi seven yakınlarınızdan dua isteyin
Ve bende sizin için dua edicem hayırlı bi puan alabilmeniz için
Şimdiden başarılar diliyorum
🤲
10 Yorumla
+1 yılBen 3 defa yıkaseye girmiş birisi olarak diyebilirim ki aslında bütün hayatımıza 2-3 saatte belli edecek olan sınava girmemiz bizi çok kötü etkileyecek bunu da farkındayım ama bunun iyi taraflarına odaklanmak bizi daha iyi yerlere götürecek ve sadece motivasyon olarak düşünmeni istemiyorum disiplin olarak düşünmeni istiyorum Sen bir yıl boyunca kendini adamış ve sınavları çalışıp ve kitaplar bitirmiş bir insansın ihtiyacını tutsan zaten motivasyonunu almışsın zamanında gereken yapman gereken şeyleri yapmazsın ve o kadar yarın sadece o sınava gir o sınavın ağzının gözünü dağıt sonuçları bekliyorum güncelleme yapman
10 YorumlaEğer dediğin gibi olmazsa hiç üzülme eminim Yaşım daha çok genç sadece hayata bir adım geriden başlamış olacaksın çok bir kaybın olmayacak sırf yerleşmek için de öylesine tercih yapma bana tavsiye ederim İyi bir okulda güzel bir dönem okumana tavsiye ederim stresliysen Eğer stresini azaltmak için gelin nefesler al Mümkünse Beni tanıyorlar lütfen YouTube'dan meditasyon videoları bulabilirsin stresini azaltacaktır
10 Yorumla
+1 yılKazan ya da kazanama. sonuç senin potansiyelini etkilemesin. Belki doğru calismadın, çevresel etkiler oldu. Sıkıldın bıraktın. Belki çok iyi hazırlandın. Sonuçta bu sınava gireceksin kendine güven sonuç nolursa olsun yanındayım bir ablan olarak, sınav sonrası da üniversite için para biriktir diye iş bak ablam. Allah yar ve yardımcın olsun.💕
11 Yorumla- +1 yıl
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr. Sınavdan önce bunu oku
+1 yılgece stresten uyuyamayacaksın, aklına sürekli sorular gelecek. sınav zor mu olur? ne yapıcam? yeterince çalıştım mı? hava zaten sıcak, stres ve sıcak seni uyutmayacak. saat 4te uykuya dalıp 6 da kalkacaksın. 2 saatlik uykuyla sınava gireceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılMotive edici dedim:D
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım annen baban yokmu gitsin onlar motive etsin bende girecem annemden babandan destek aliyorum mental olarak oda beni motive ediyor eğer yetim ve öksüzsen hakaret olarak algılama ama burası hayır kurumu değil ve burayi erkekler maalesef karşı cinsi kullanma eğiliminde
00 Yorumla
+1 yıl
Sevgili Genç arkadaşım..
Bütün bir sene sıkı çalışmanın karşılığını alacağın bir sınava giriyorsun.
Sınav stresi bir anlık, başarı ise kalıcıdır. Sen de başarıya ulaşacak güçtesin. başarılar diliyorum. 🌸10 Yorumla
+1 yılOkula gidicen ali topu tut irbaam ip atla.. yanağından öpim koş baba koş sokarım okuluna... yanağından öpim aç hamıster nokta komu bak keyfine. Alinin topunu s.. km ali gitsin kendi tutsun topunu
De boş ver sinavi01 Yorumla- +1 yıl
A... koym dedik ne öpmesi mq
+1 yılkankam panik yapma bilmediğin sorılarıda işaretleme ya da anlamadığını sona bırak özellikle türkçeye ilgi göster ben mesela mat falan anlamıyorım türkçeye yoğunlaşacağım geçen sene bütün soruları işaretledim hata yaptım puanlarım gitti hep
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/sy6rrQVkpDk
Hiiiccc stres yapmaaa yapınca daha kötü oluyor, nasibinde ne varsa o , çok kasma dünyanın sonu değil.
00 Yorumla
+1 yılSınav sonucu ne olursa olsun hayatın kararmicak, bazen sınavda başarısız olanların hayatı daha iyi oluyo, sen elinden geleni yaptın, gerisi Allah'ın takdiri içini rahat tut
10 Yorumla
+1 yılHayat her zaman bir sınav zaten yarın önünde bunlardan sadece birisi olacak sen elinden geleni yaptıysan diğer her şey sadece nasiptir. Namaz kıl, dua et hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim. 🤍
10 Yorumla
+1 yılemin ol sınav bittikten sonrada, diğer senelerde de büyüdükçe fikirlerimiz gün geçtikçe o kadar değişiyor ki bu sınav sadece üniversiteni belirleyecek hayatını degil. dünyanın sonu degil başlangıcı. hepinize çok güveniyoruz, bu ülkenin sınavda tam puan alması önemli değilde ülkeye bir şekilde katkısı olacak gençlere ihtiyacı var❤️
10 YorumlaCanım benim biliyorum heyecanlısın. Ben birçok kez üniversite sınavına girmiş, diplomamı almış ve işe girmiş biri olarak diyorum, asla dünyanın sonu değil. Sakin ol. Sakin kal. Önünde müthiş bir hayatın var. Bu sınav ise inan kocaman hayatının denizde damlası. Başarılar diliyorummmm. Eminim elinden geleni yapacaksın.
10 YorumlaDünyanın sonu değil hayat her zaman seçimlerine ve emeklerine bağlı olacak.
10 Yorumlakendimi daha motive edemedim ama başarılar dilerim her şey gönlünce olsun inşallah 🤍
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimm ben de başarılar diliyorum umarım güzel geçer sınavın
+1 yılStres, heyecan yapma. Sınavda sadece sınavına odaklan ve yapacağına inan. Kötü bile geçse çok kafaya takma, hayatının sonu değil. Seneye tekrar girersin bir daha denersin çok önemli değil. Çalıştıysan yaparsın. İnanki Anadolu ve meslek liselerinde çoğu kişi çalışmıyor. Bunların arasında ben senin yapıcağına inanıyorum.
00 YorumlaRahat ol kafanı boşalt ayaklarını uzat ve gevşemeye çalış bugün e kadar yaptıklarını düşün hiç merak etme başarmak istediğin noktaya ulaşacaksın inanmak başarmanın yarısıdır görüceksin bak çok güzel olucak... En derin sevgi ve saygılarımla... Başarılar dilerim...
00 Yorumlaben de giricem sinava inşallah calistigimiz8n karsiligini aldığımız bi sinav olur stres yapma heyecan yapma yapmamaya calis cunku stres hata yaptırır kendini kontrol et ki emeklerin boşuna gitmesin hedefimize ulasicaz allahin izniyle basarilar şimdiden 😇
03 Yorumla
+1 yılAslansın kaplansın yaparsın. Doktor olup bizi Bakırköy'e yatıracaksin sen daha. Yürü be kim tutar seniiiiiiiii
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBaşarıcaksın kendine güven bilmediğin soruları işaretleme vaktinde yetişmeye dikkat et geç kalanları almıyorlar
00 Yorumla
+1 yılyeni nesilin kafası çok basmıyor bu sınavlara. Ben hiç kasmadan giriyorum 100 bin e giriyorum. rakiplerin zayıf yani stres yapma
00 Yorumla
+1 yılMotive olmak isteyen bir kızın son gece KS da işi ne? 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılAmma boş yaptınız ya
- +1 yıl
Bırak bu işleri kızım 😂😂
Soran+1 yılBoş yapma la işsiz
- +1 yıl
Kızım ne diyosun işli 😂
- +1 yıl
Burası boş bir yer zaten sen de boş bir üyesisin işte😂 anla yani kızım
Bu soruyu soran biri muhtemelen yeterince çalışmamıştır.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alâka ya yazık kafana çok çalıştım, tanımadığınız insanlar hakkında sallamayın
Soran+1 yılHahahhah 3 IQ seni, seviyeni belli ettin loser anca böyle bel altı laflar edersin ortalama KS kullanıcısı bir erkekten de bu beklenirdi zaten
Soran+1 yılBoomer mısın ya ettiği laflara bak idrak yeteneği düşük biriyle tartışmam👍🏻
+1 yılSen; aklına koyduğun herşeyi basarabilirsin! Çünkü senin, muhteşem bir gücün var, ve sevginn de var! :)
00 YorumlaHeyecan yap yat uyu dinlen Olursa olur olmazsada hayatın sonu değil ya seneye girersin kafana takma 😊
01 Yorumla
+1 yılSen aklına goyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginde varrr
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılUmarım haystın için güzel ve hayırlı bir yol ayrımı olur ve güzel yerlere gelirsin
10 Yorumla
+1 yılSınava girecek herkese başarılar dilerim inşallah 🙏 herkes istediği sonuçları alırlar
10 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/R2l81RLn-Ug
O sınavın damına koyup geliyorsun yarın tamam mı
00 Yorumla
+1 yılBende giriyorum yarın sınava içim bir garip. Yani bir yanımda umut var bir yanım başarısız olacakmışım gibi hissediyorum. Umarım başarırız her şey hakkında hayırlısı olsun inşallah herkes için hepimiz için 🙏🏻
20 YorumlaBende sınava girdim. Biraz geç yazdım ama kusura bakma.🙊
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıldı?
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Sınav görevlisi idim bende
+1 yıl2 yıl oncede ben girdim ne cabuk gecmis zaman
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun, yarınki sınavda başarılar... Bol şans diliyorum.
00 Yorumlabir şey olmaz ben de bugün 20. Kez gireceğim rahat ol
04 Yorumla- +1 yıl
Abla yaşına baktım da harbiden de öyle 😂
- +1 yıl
Hangi bölümü istiyorsun abla
+1 yılSen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir sevgin de var
00 Yorumla
+1 yılher şey istediğin gibi olacak endişe etme ve güzel bir uyku çek
00 YorumlaBenimde var ve hiç çalışmadım al sana motivenin krali
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de çalışmadım çok ama biliyorum biraz
+1 yılMuhtemelen bu gece uyuyamayacaksın heyecandan sınavda da uykusuzluktan kalemi kemirirsin
00 Yorumla
+1 yılİmkanın sınırını görmek için, imkansızı denemek lazım. Fatih Sultan Mehmet.
00 YorumlaKariyer başlangıcın için gerekeni yapacagına eminim
00 Yorumla
+1 yılyaparsın sen insan kafasına koyduğu her şeyi başarır başaramazsan da canın sağolsun
00 Yorumla
+1 yılSınav sonucuna bakmaksızın hayat devam ediyor aslında öyle sanıldığı kadar etki etmiyor hayata
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver abi senden değerli mi ben girdiğim gün sabaha kadar dizi izlemiştim kahvaltı bile yapmadım. Pijamayla gidip çıkmıştım sanki cok ta matah bir şey değil...
00 Yorumla
+1 yılBaşarılar diliyorum şunu unutma sınav önemli ama dünyanın sonu değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmeklerinin karşılığını alırsın umarım. Üniversiteyi bitir et, evlen yaşa git. Ahirete de çalış, en büyük sınav o
00 YorumlaBenim ilk mezun senem ve 1 haftalık çalışma ile giricem. Fazla kasmana gerek yok bu sene olmazsa seneye daha iyi olur. Günler çabuk geçiyor. Kazanmasan bilene diğer sınav yaklaşıyor. Unutma daima bir çıkış vardır.
00 Yorumla
+1 yılVeteriner fakültesi mezunu olmama rağmen asgari ücrete çalışıyordum. Şimdiki aklım olsa sanayiye girerim. Üniversite diplomasının değeri kalmadı çok samimi söylüyorum
00 YorumlaÇokta umursanacak bir sınav değil senin sağlığından kıymetli değil çünkü sonunda CV nde diplomadan ziyade tecrube isteniyor ha bide torpil var tabi çok kasma yani umarım her şey dilediğin gibi olur.
06 Yorumla
+1 yılMotiveyi bizde arama hedefini düşünerek motive olabilirsin daha rahat edici şunuda ekliyim biz ancak sana şunu sunabiliriz kimliğini giriş belgeni unutma şimdiden sınavda başarılar diliyorum ☺️☺️
00 YorumlaBaşarılar canım tercihlerini iyi yönde kullan ilerde pişman olmayacağın kararlar ver hayatın daha yeni başlıyor umarım çok güzel geçer unutma başlangıç ama bir son değil. 💕
00 Yorumla
+1 yılKazansan da bişey degişmicek kazanmasan da rahat ol
30 Yorumla
+1 yılMotiveye gerek yok yeterince çalışırsan yaparsın emeğinin karşılığını alırsın çalışmazsan olmaz hiç bir şey
00 Yorumla
+1 yılSakın ol cano yaparsın git ve başar yarın o seni sevmeyenlerin o sana inanmayanlarında içine dahil kanka sok dediklerini
00 Yorumla
+1 yılBugün çalışmaya başladım gerisini sen düşün hahahaha umarım motive olmuşsundur unutma böyle çok rakibin var
00 Yorumla
+1 yılUmarım çok çok iyi yerlere gidersin stres yapmamaya özen göster emeklerin neyse karşılığı o olacak başarılar GO GİRLLL💞💅
00 YorumlaŞey sorucam. burdan "soru" bildirimi gelip duruyor nasıl engelliye biliriz. bu arada başarılar 🙏
10 Yorumla
+1 yılMotive mi? Hiç motive etme havamda değilim şu an yarın gel canım
10 YorumlaTüh ber geç kalmışım cevap vermeyi şu an sınavdadır 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Heee😅😅
- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem