Eskişehir'de üniversite okuyacak birine ne tavsiye verirsiniz?

Ben Eskişehirde okudum ve ortamı olan bir yer, kızın kendini biliyorsa zaten kendine hakim olur diye düşünüyorum. Okulları güzel yani 3 üniversitesi var 2 sinin adı daha popüler. İlk baştaki arkadaşlarına hemen güvenmesin ve kendi sınıfından sevgili vs yapmasını tavsiye etmiyorum. Gözlemlerim böyle
İşte ondan çekiniyorum lisedeyken ortamlara giren bir kızdı
Ortamlara girme demen onu daha çok girmesine teşvik eder, eğer kazık yerse zamanla uzak durur diye düşünüyorum
Benim için önemli olan sınıfını geçsin okulunu zamanında bitirsin bu arada hamile kalmasın hastalık kapma sin yeter.
Gerisini pek umursamıyorum
Hangi bölümü okuyor bölümün zorluğuna göre de değişir bu. Genelde 1. Sınıfın dersleri daha kolay oluyor 2. De aklını biraz toparlasin 3 tede hedefini vs belirledi diyelim 4 de staj tez oluyor arkadaşları mezun olurken o mezun olmazsa üzülür zaten bu yüzden de en çok 4. Sınıfta çalışır. Genelde arkadaşlarımın yaşadıkları böyledi
Osmangazi üniversitesi hemşirelik bölümü
Bende o üniversiteden mezun oldum, genelde oradaki sağlık bölümü okuyanlar çalışkan oluyor
Ya çalışkan zaten de ama lisedeyken bir kaç kez sarhoş geldi eve annesinin dediğine göre o işi de halletmiş şimdi biz başında yokken iyice dagitmasin
Kızın çok mu güzel
Ne ilgisi var
Çok güzelse dikkat çeker fazla makyaj yapmasın
Manken gibi
İlişki yaşamasına karşı mısınız
Zaten yüzde 90 s*ikilicek hamile kalmasın başka bir şey istemem
Ne kadar aydın görüşlüsün böyle... KAlmaz merak etme.. daha önce beraberlik yaşadı mı peki... tercubesi nasıl...
Aydın görüşlü değilim sadece ben üniversitede okurken çok kız becerdim karma varsa onu da becerirler
Çok objektif birisin gerçekten tebrik ediyorum seni
Cevap
3Cevap
Yorumlar gerçekten saçmalamış, öncelikle eskişehirdeki üniversiteler hem kariyer açısından hem de eğitim adına gerçekten çok güzel. Erasmus olanakları fazla, oradaki üniversiteler de çok köklü. Cv'de çok büyük bir artı oluşturur. Çevre hakkında ne kadar uyarı yapsak da yetersiz kalır, herkesin yaşayarak öğrenmesi gereken şeyler. Eğitim açısından içinizi ferah tutabilirsiniz.
2021 yılında 30 yaşındayken Eskişehir'i merak ettiğim için Esogü Görsel İletişim Tasarımını kazanmıştım ama Eskişehir zannedildiği gibi bir yer değil. Eskişehir eski Eskişehir değil. Daha solgun bir şehir. Yorumlar abartılı o yüzden. Şehir sıkıcı olduğu için 1 yıl okuyup Hacı Bayram Veli Görsel İletişim Tasarımına yatay geçiş yaptım. Ankara 'da aile evinde okumak 32 yaşında olmama rağmen daha eğlenceli.
Yorumlardakiler saçmalamis her konuda dikkatli olsun insanlara çok guvenmesin yeterli
Kimseye kanıp vurdurmasın
Ohaaa
O kızın sonu iyi olmaz haberin olsun şimdiden
Dikkatli olsun birde giyimine dikkat etsin
tamam
Tamam
En İyi Cevap