Güncellemeler
+1 yıl
Gören olursa yardımcı olsun lütfen
Düşük puanlı yer yazacağım. Ama isteyen ve 280 300 civarlari puanı olup seçen varsa lütfenn puanınızı yazın ve hangisini yazdınız tercihe?
Bana çıkmaması lazım
Ya dokuz eylülde makine resim ve konstrüksiyon varmış 2 kont 291 puan
Ya da Adnan menderes Kamu yönetimi 245 puan olmalı 2 kont var.
Seçen var mı
Düşük puanlı yer yazacağım. Ama isteyen ve 280 300 civarlari puanı olup seçen varsa lütfenn puanınızı yazın ve hangisini yazdınız tercihe?
Bana çıkmaması lazım
Ya dokuz eylülde makine resim ve konstrüksiyon varmış 2 kont 291 puan
Ya da Adnan menderes Kamu yönetimi 245 puan olmalı 2 kont var.
Seçen var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Adü hangi bölüm için soruyorsun
Kamu yönetimi düşündüm. Benim puan düşük zaten ama belki 280 290 veya 300 civarı arkadaşlar istiyordur knksı orada diye bilmiyorum. Tercih edilir mi sizce 2 kont kalmış bana çıksın istemiyorum.
Yani bana çıksın istemiyorum😅 seciyim de isteyeni fazla olsun açıkta kalmam lazım. Veya dokuz eylülde makine resim ve konstrüksiyon bölümü varmış misal 2 kişi kont var onda da hangisi daha çok seçilirse onu yazacağım ki çıkmasın
Bana da ADÜ çıktı önemli olan ilçesi hangi ilçede ona bak, eğer istemiyorsan yazma tabi çıkarsa yapacağın bir şey olmaz, dokuz Eylül çıkıyorsa onu yaz bence
e iptal edebilirsin
Şöyle. Geçen sene obp kırıldı, yani bu sene kırık obp tercihi yaptım. Ama bu sene yerlesmezsem seneye tam obp oluyormuş öyle dendi.
Olmuşken giremeyecegim yer yazayım da çok isteyenlerin girdiği, açıkta kalayım dedim.
Kayıt olmayacağım zaten
tamam da 17sine kadar tercihleri silebilirsin ilk tercihte öyleydi
Adu güzel üniversite
Merkez kampüs güzel (ama nazilli ise hem küçük hem köy gibi) ayrıca merkezde yemek fiyatları uygun oluyor. Toplu taşıma da uygun (İzmire göre bana orası çok çok uygun gelmişti) taa hatırlıyorum önceden orada bir lahmacun 7 tl ken, İzmir de 15 -20 tl civarına satılıyordu. Uygun şehir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!