YKS2026 Kyk yurt ücreti hangi bankaya ödenir? gizemlideniz0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ziraat mi her ay ama Kyk yurt ücreti hangi bankaya ödenir? Cevapla Banka Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl YKS2026 konusunda 421 cevap paylaştı. Merhaba, bildiğim kadarıyla ziraat bankasına yatılır o tarz ücretler. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ziraatten diye biliyorum 0 4 Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl İbandan mi atacaz her ay Yorumla Mtmzllmatmazel +1 yıl Ödemeler bölümünden ilerliyorsun KYK ödemeleri geliyor zaten TC ni istiyor öyle ödüyorsun iban degil Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl İnternet bankacılığı olur mu her ay Yorumla Mtmzllmatmazel +1 yıl Oluyor galiba bir dene istersen ben yaklaşık 5 yıl önce kardeşimin ödemesini yapıyordum Atm ye gidip yapyordum ama uygulamadan da oluyor diye biliyorum Yorumla
ᎬᏞᎥf_ᎶᎥbᎥ_sᎬᏉmᎬᏦ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ziraat 0 4 Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl İnternet bankacılığı olur mu her ay Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl İrfan yaptırsam Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Oradan olur mu Yorumla ᎬᏞᎥf_ᎶᎥbᎥ_sᎬᏉmᎬᏦ +1 yıl Ordan da olur atm den de ama atm den yaparsan fişi internet bağlılığından yaparsan pdf halindeki dekontunu sakla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, bildiğim kadarıyla ziraat bankasına yatılır o tarz ücretler. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Genelde Ziraat Bankası'na ödeniyor...
Ziraatten diye biliyorum
İbandan mi atacaz her ay
Ödemeler bölümünden ilerliyorsun KYK ödemeleri geliyor zaten TC ni istiyor öyle ödüyorsun iban degil
İnternet bankacılığı olur mu her ay
Oluyor galiba bir dene istersen ben yaklaşık 5 yıl önce kardeşimin ödemesini yapıyordum Atm ye gidip yapyordum ama uygulamadan da oluyor diye biliyorum
Ziraat
İnternet bankacılığı olur mu her ay
İrfan yaptırsam
Oradan olur mu
Ordan da olur atm den de ama atm den yaparsan fişi internet bağlılığından yaparsan pdf halindeki dekontunu sakla
Benim ibana