YKS ek tercih işlemleri, 12 Eylül 2023 tarihinde (bugün) saat 14.00'te başlayacak, 17 Eylül 2023 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. Üniversite hayaliniz devam ediyor mu? Şansınızı deneyecek misiniz?

Evet ediyor umudum var!
Hayır ama şansımı denemek istiyorum yinede.
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben 4. Üniversitem için kayıt yaptırdım :)
Puanm devlete yetmiyor ve 80 bin istiyor en az bı uni
Uni okumayın ya ne gerek var.. Turkiyede bir ise yaramaz.. Bence bir meslek öğrenin daha çok para kazanırsınız... çünkü usta lar yetkin insanlar ölmek üzereler.. saha boş kalacak
@ayna35 mesela hangi mesleği tavsiye edersiniz hangisi gelecekte bir kişiyi maddi manevi çok tatmin eder?
İş başvurusu yaparken üni diplomasi istiolar. Napalm @ayna35
Çok haklısın, ama bir alanda yeteneklerini konuştur.. kendini gelistir , bu dil de olabilir , kişilik analiz de olabilir , el yeteneği de.. his de.. bilmem ama bir alanda ender nadir insan ol
Onlar var çok şükür dil hariç de üni diplomasi istedikleri icn sorun olark goruyrm
@Cr7ronaldo7 Merhaba. Gelecekte yazilim , enerji mühendisliği yani yenilebilir alternatif enerji kaynakları isleri dehşet kazanacak.. Siber güvenlik , bilgisayar Teknolojisi, donanım işleri harika getiri sağlayacak büyün olduğu gibi. Bazı bilgisayar yazilim işi yapan kişiler donanımsal olarak yetersiz kalıyor, araya şirket tutup kaba işleri yaptırıyor.. bundan da anlarsa dehşet kazanırsınız.. asil voleyi Elektrikli araç bakımı yapan şirket veya bireysel is yerleri kazanacak , E ticaret işleri, ustalık gerektiren her us dehşet para bırakacak.. Ve hayvancılık.. ilerde Ali agoglu değil hayvancılık ve tarım işinde liderler konuşulacak.. b3n olsam sanat ustalık isteyen ama günümüz hayatına uygun işleri öğrenir kendi işimin sahibi olurdum..
Üni okuyorum o yüzden tercihe gerek yok ama yapacak olanlara şanslar.
Tembel tenekeler için ikinci bir şans ve benim bu şansa ihtiyacım olmadı zamanında
Ben 10 sene önce üniversiteyi bitirdim tekrar okumayı düşünmüyorum
Başarılar diliyorum herkese haz eden kazansın
35 Yaşında YKS'ye girmek isterdim, veterinerlik güzel olurdu ama o kadar enerjim yok.
Hayır ücretli yerler tek boş o kadar para verebilecek olsam okumam yatırım yaparım
Normal tercih yapanlar yerlestirildi bile okullarina ama okullar ne zaman aciliyor acikogretim universitelerinde, bilgisi olan yazabilir mi?
Hocam çok kararsızım gidip gitmeme konusunda ins herkes için hayırlı şeyler olur
okuyorum o yüzden yapmadım tercih
Üniversite mezunuyum zaten.
Okuyacağımı okudum. İyi de işim var...
Okuyup bitirdim
#Mirliva
Umarım kimsenin emeği boşa gitmez
Çoktan bitirdim
#Hükümdar
Diğer (Açıklayınız)
Kazandım şükür gerisi isteyene
Ek tercih için ek yerleştirme puanı mi gerekli
Bala şansa yapıyorum çıksa da gitmem