Üniversiteme e-devletten kayıt oldum şimdide internet sitesine giriş yapabilmek için şifre almam gerekiyor bunun için üniversitesiye gitmeme gerek var mı?
Ayrıca başvururken gmailde verdim fakat kayıta kabulüne vs dahil hiçbişey gelmedi bilginiz varsa yazar mısınız mail üzerinden bilgi veriyorlar mı?
Ayrıca başvururken gmailde verdim fakat kayıta kabulüne vs dahil hiçbişey gelmedi bilginiz varsa yazar mısınız mail üzerinden bilgi veriyorlar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
E devletle giris yap şifre icin üniversiteye gitmene gerek yok
Üniversitenin internet sitesine e-devletle giriş olucağını düşünüyorum soruyu anladığına emin misin
Ben de sana diyorum ki internet sitesine e devletle giriş yapabilirsin şifre almasan bile onun dışında şifre almak istiyorsan orada şifre oluştur oradan şifre sana e posta üzerinden gelecek
Yok ne sitede ne e devlette girişimi sağlıyabilecek bir işlem yok sen yaptıysan nasıl yaptığını anlatsan ben feyz alırım hani.
Geçen sene yapmıştım hatırlamıyorum tam olarak ben sifremi unuttuğumdan dolayı hep e devletle giriş yapardim orada bi yerlerde şifremi unuttum diye biseyler yazmalı
Yaptım giriş, gmailden bilgi vs veriyorlar mı ekstradan
Vermiyorlar
Tamam sağol
Kayıt dondurma hakkında bişey biliyor musun
Rica ederim. Kayıt dondurma giriş yaptığın sistemde yapıyorsun onun dışında pek bir bilgim yok
Üniversiteyi ara