YKS2026 Fen edebiyat fakültesine gidenler burada mı hey millet? 🤗🧿? gizemlideniz0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Huuuuuu millet🤗🧿👻 Fen edebiyat fakültesine gidenler burada mı hey millet? 🤗🧿? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hangi üni 0 6 Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Gidiyor musunuz Yorumla doga_sevenadam +1 yıl Hayır Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Anladım 😊 Yorumla doga_sevenadam +1 yıl Sadece merak ettim Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Anladım sorabilirsin 😄👍 Yorumla doga_sevenadam +1 yıl Hangi üni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Heeey 0 21 Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Gidiyor. Musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yav ben mezun oldum zaten de hey diye yazınca ben de heey demek istedim Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Ne okudun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hukuk Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Yuhhhhh Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Ohaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ney Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noluyo ya Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl 😄👍 Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Yaaa hukuk mu okudun çok iyi 👍 Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Hayalimde vardı olmadı 3 sene çok uğraştım olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet stajer avukatım şu an 😅 Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Çok mutlu oldum senin için hayırlısı olsun 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canın sağolsun bee o kadar önemli bişi değil boş ver Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Aynen nasipten öte Yol yok bunu çok iyi anladım gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet senin bölüm ne Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Edebiyat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaoov o zaman sana bir soruHaydi Abbas vakit tamamAkşam diyordun işte oldu akşamKimin şiiri Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Cahit Sıtkı Tarancı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helaaaalll Yorumla gizemlideniz0 +1 yıl Yessss😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
işsiz ordusuna devam yani
Hangi üni
Gidiyor musunuz
Hayır
Anladım 😊
Sadece merak ettim
Anladım sorabilirsin 😄👍
Hangi üni
Heeey